Γυναίκα

Έξαλλος με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Γιώργος Τσαλίκης – «Μαζέψου, μας κάνεις και ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου»

Το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος «έλουσε» με βρισιές τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολου, κατά τη διάρκεια του αγώνα του στο τουρνουά τένις του Μόντρεαλ, την Πέμπτη (8.8.24), σχολιάζει με μια οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης στηλιτεύει τη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον πατέρα του καλώντας τον να προσπαθήσει να διαχειρίζεται τον θυμό του, ώστε «να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι κι εσύ».

«Υπάρχουν οι αθλητές όπως ο Πετρούνιας, ο Μανόλο, η Ντρισμπιώτη, η Γκουντουρά και άλλοι πολλοί που μας συγκινούν, μας εμπνέουν, μας γεμίζουν αισιοδοξία γιατί είναι «φάροι» σε μια κοινωνία που αγωνίζεται μέσα στο σκοτάδι , που αποτελούν ή που θα θέλαμε να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Και υπάρχουν και αυτοί που τους αγαπάμε , τους στηρίζουμε , τους θαυμαζουμε και μας ξενερώνουν… Στέφανε αγόρι μου χρειάζεται μεγάλος αγώνας να είσαι πρωταθλητής αλλά χρειάζεται εξίσου μεγάλη εκπαίδευση να είσαι σωστός άνθρωπος, να προσπαθείς να διαχειρίζεσαι το θυμό σου, να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι κι εσύ…», γράφει ο τραγουδιστής. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

«Άμα δε γουστάρεις να συμπορεύεσαι μαζί τους αθλητικά κόψτο… Αλλιώς εφόσον είναι επιλογή σου τίμησε την και μαζέψου…», συνεχίζει.

«Μας κάνεις και αισθανόμαστε άσχημα και ετεροντροπή δηλαδή ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου και φυσικά αν μπω στη θέση του πατέρα σου (γιατί έχω παιδιά λίγο μικρότερα σου) με πιάνει δύσπνοια με την ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι παγκοσμίως», σχολιάζει.

«Δούλεψε τον εαυτο σου, διαχειρισου το θυμό σου, νίκησε τους δαίμονες σου για να πάρεις και αυτό που σου αξίζει αθλητικά. Οι μεγαλοι αθλητές συνήθως είναι και μεγάλες προσωπικότητες. Grow up and show some f@##in respect!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής.

To άρθρο Έξαλλος με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Γιώργος Τσαλίκης – «Μαζέψου, μας κάνεις και ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-09 11:31:58

Back to top button