Γυναίκα

Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η εντυπωσιακή γυναίκα που μπήκε στη ζωή του μετά τη Μαρία Αντωνά

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από τη Μαρία Αντωνά, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως έχει προχωρήσει ήδη στο επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια ανέβαλε συνεχώς τον γάμο του, αρχικά λόγω της συμμετοχής του Άρη Σοϊλέδη στο «Survivor» του 2022 και έπειτα επειδή ο πρώην ποδοσφαιριστής περίμενε πως θα τον καλούσαν και στην «All Star» βερσιόν του παιχνιδιού το 2023, κάτι που δεν συνέβη τελικά, με αποτέλεσμα να μείνει στο… περίμενε και να μην ντυθεί γαμπρός. Φέτος, αντί για γάμο, είδαμε τη Μαρία Αντωνά να ταξιδεύει αυτήν τη φορά στον Άγιο Δομίνικο και να παίρνει μέρος στο «Survivor» ενώ λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της.

Το Σαββατοκύριακο το govastiletto.gr σας εξασφάλισε αποκλειστικά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με τη νέα του σύντροφο από έξοδό τους στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στο Θέατρο Βέμπο και παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά την παράσταση «Όταν Πέθανα» με πρωταγωνιστές το Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της παράστασης έπιανε τρυφερά το χέρι της συνοδού του ενώ όταν τελείωσε η παράσταση έφυγε με τη συνοδό του βιαστικά από το θέατρο, θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και να προστατέψει τη νέα του σχέση.

Όπως όλα δείχνουν, αυτή είναι η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του μετά τη Μαρία Αντωνά. Και το όνομα αυτής…Μαριλίνα Κυπαρρίση.

Ποια είναι η Μαριλίνα Κυπαρρίση που μπήκε στη ζωή του Άρη Σοϊλέδη

Πρόκειται για μια αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα, που αγαπά τα ταξίδια και έχει έντονη κοινωνική ζωή και εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά. Επίσης της αρέσει πολύ η γυμναστική και το Pilates.

Μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, είναι στα τελευταία follow του Άρη Σοϊλέδη στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες από τον δημόσιο λογαριασμό της στο Instagram:

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Μεγάλη Δευτέρα μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως υπήρχαν φήμες ότι ο Άρης Σοϊλέδης είχε προχωρήσει τη ζωή του με νέα σύντροφο από τότε που η Μαρία Αντωνά βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-30 14:20:41

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button