Αστρολογία

Ποια είναι τα 10 πιο ταιριαστά ζεύγη ζωδίων που θα μείνουν για πάντα μαζί


Κανείς δεν μπορεί πραγματικά να γνωρίζει εάν ο έρωτας είναι καρμικός ή αν η επιτυχία σε μια σχέση οφείλεται στη σοφία της αστρολογίας και της συναστρίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τους αστρολόγους, ορισμένα ζευγάρια ζωδίων έχουν σοβαρές πιθανότητες να επιτύχουν μαζί για πάντα.
Τα ζεύγη των ζωδίων που είναι απολύτως συμβατά
Λέων και Αιγόκερως
Ο Λέων είναι ζεστός, αξιολάτρευτος, ερωτιάρης αλλά και αφοσιωμένος, γενναιόδωρος και εκδηλωτικός. Ο Αιγόκερως, στον αντίποδα έχει πρακτικό μυαλό, είναι φιλόδοξος και πειθαρχημένος, υπομονετικός και διασκεδαστικός. Είναι απόλυτα συμβατοί στη φιλοδοξία τους να έρχονται παντού πρώτοι στην αγάπη. Επίσης, λατρεύουν την πολυτέλεια. Συμμερίζονται την άποψη ότι «ο τολμών νικά», αλλά όλες τους οι κινήσεις στηρίζονται στη λογική. Είναι επιτυχημένοι οικονομικά και επαγγελματικά και φυσικά περιζήτητοι στο κοινωνικό τους περίγυρο.

Δίδυμος και Τοξότης
Ερωτευμένοι αν είναι ζευγάρι και κολλητοί φίλοι αν μιλάμε για σχέση με προνόμια. Και οι δύο λατρεύουν την περιπέτεια, είναι κοινωνικοί και αισιόδοξοι.
Ο Τοξότης συνεχώς ανακαλύπτει νέες εικόνες και ιδέες, ενώ ο Δίδυμος λατρεύει να κάνει νέες γνωριμίες. Εκτιμούν ο ένας το μυαλό του άλλου, ενώ μοιράζονται την ίδια ανεξάντλητη ενεργητικότητα, τα πολλά ενδιαφέροντα και τον ενθουσιασμό.

Καρκίνος και Σκορπιός
Τα δύο αυτά ζώδια έχουν έντονο συναισθηματικό δέσιμο. Επίσης, διαθέτουν  ανεπτυγμένη διαίσθηση σε ό,τι αφορά στους άλλους
Ο Καρκίνος βέβαια δίνει προτεραιότητα στο σπίτι και στην οικογένεια, και δίνει στον Σκορπιό την αίσθηση της ασφάλειας που του χρειάζεται. Είναι πιθανό η σχέση τους να ξεκινήσει από μια καθαρά σeξουαλική έλξη, για να καταλήξει σε ένα μακροχρόνιο και σταθερό δεσμό, με έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας και της κατανόησης. Ο Καρκίνος θαυμάζει τη διεισδυτική ευφυία  του Σκορπιού, του προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεται ενώ αμβλύνει την κτητικότητα του συντρόφου του.
Παρθένος και Ζυγός
Ο Παρθένος θέλει τάξη και τελειότητα και ο Ζυγός ομορφιά και δικαιοσύνη. Ο Ζυγός βοηθά τον  Παρθένο να παραδίνεται στις απολαύσεις της ζωής.  Ο ρομαντισμός του Ζυγού και το πάθος του ζυγού συναρπάζουν τον Παρθένο και να τον κάνουν να αφήσει κατά μέρος όλες του τις αναστολές στο σeξ . Όταν ο Παρθένος γίνεται ιδιότροπος και επικριτικός, ο Ζυγός, είναι σε θέση να τον κατανοήσει.
Ζυγός και Ιχθύς
Όταν η ονειροπόλα πλευρά του Ζυγού συναντά την αίσθηση του μυστηρίου που συνήθως περιβάλλει τον Ιχθύ, δημιουργείται μια ωραία ερωτική ατμόσφαιρα ενώ ο ένας προσφέρει

στοργή και ασφάλεια στον άλλο. Αγαπούν τα υλικά αγαθά και κάνουν το παν για να μη σβήσει η η μεταξύ τους φλόγα του έρωτα.
Δίδυμος και Κριός
Ο Δίδυμος είναι διπλό ζώδιο, που σημαίνει ότι σήμερα μπορεί να λέει «άσπρο» και αύριο «μαύρο» με το ίδιο πάθος. Στον αντίποδα ο Κριός είναι ψύχραιμος και υποχωρητικός σύντροφος, που να μπορεί να διαχειριστεί τις κυκλοθυμικές του διαθέσεις.Ο Δίδυμος είναι ο τύπος που δεν εκτιμά αυτό που έχει, μέχρι να φτάσει ένα βήμα να το χάσει. Ο δε Κριός που δεν είναι και το πιο πιστό ζώδιο  μπορεί να κάνει εύκολα μια απιστία αν ο σύντροφός του δεν εκτιμά τις πράξεις και την αφοσίωσή του.
Ταύρος και Ιχθύς
Αν ισχύει ότι τα αντίθετα έλκονται, αυτό το ζευγάρι αποτελεί την πρόσκαιρη επιβεβαίωση. Ο προσγειωμένος Ταύρος εκνευρίζεται με την απουσία της πρακτικότητας του Ιχθύ, ο οποίος με τη σειρά του πρέπει διαρκώς να υπερασπίζεται τις θέσεις του.  Στον αντίποδα ο Ταύρος μπορεί να αργεί να πάρει μια απόφαση, αν όμως την πάρει είναι αμετάκλητη. Ο Ιχθύς που είναι αναποφάσιστος  κάνει τον Ταύρο έξω φρενών. Επίσης, αυτό που εκνευρίζει τον  Ταύρο είναι πως ο Ιχθύς παριστάνει ότι τα ξέρει όλα και να έχει γνώμη για τα πάντα. Σeξουαλικά ο Ταύρος είναι παθιασμένος και ο Ιχθύς αναζητά έναν πιο ονειρικό ερωτισμό. Ο εν λόγω συνδυασμός είναι η πιο εξαντλητική σχέση του ζωδιακού εξαιτίας των καυγάδων.
Λέων και Σκορπιός
Ο Λέοντας με τον Σκορπιό σίγουρα αποτελούν ένα ζευγάρι παθιασμένο που τσακώνεται πολύ εύκολα.  Ο Λέων είναι αυταρχικός και θέλει να περνάει πάντα το δικό του. Ο Σκορπιός βλέπει τον σύντροφό του σαν κτήμα του και απαιτεί επίσης να γίνονται τα πράγματα όπως αρέσει σε εκείνον. Οι σκηνές ζήλιας και οι καυγάδες είναι μεταξύ τους εκρηκτικοί και καμιά φορά και εκτός ελέγχου.
Καρκίνος και Υδροχόος
Ο σπιτόγατος Καρκίνος με τον αεικίνητο Υδροχόο θα πρέπει να έχουν πολλή αγάπη μεταξύ τους, για να γεφυρώσουν τις διαφορές τους. Ο Υδροχόος απεχθάνεται τους ακραίους συναισθηματισμούς και την κάνει εύκολα με ελαφρά πηδηματάκια.. Ο Καρκίνος πάλι είναι αισθηματίας μέχρις αηδίας. Ο Υδροχόος δεν βάζει τίποτα πάνω από την ελευθερία του, εκεί που ο σύντροφος του περιμένει πώς και πώς να παραχωρήσει τη δική του, στο όνομα του σπιτικού και της οικογένειας που θα χτίσουν μαζί. Ο ένας είναι της ανεξαρτησίας, ο άλλος της προσκόλλησης.Πώς θα τα βρουν ένας Θεός ξέρει!

Παρθένος και Τοξότης
Ο Τοξότης μπορεί να πληγώσει εύκολα την καρδιά του Παρθένου που αποζητά τη σταθερότητα. Μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, ο Τοξότης θα θέλει να βουτήξει από τα πιο ψηλά βράχια στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, εκεί που ο Παρθένος θα μπει στο νερό προσεκτικά, βυθομετρώντας το κάθε του βήμα. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι τους. Η επιφυλακτικότητα και ο ψευτο-συντηρητισμός του Παρθένου θα βάλουν σε δοκιμασία την ερωτική ορμή του ασυγκράτητου Τοξότη.
 


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-29 17:40:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button