Αστρολογία

Για αυτά τα 3 ζώδια, οι εχθροί ενδέχεται να μετατραπούν σε εραστές.

Η πορεία προς τη φιλία ή τον έρωτα ενδέχεται να είναι περίπλοκη, αλλά θα τα καταφέρουν.
Υπάρχουν μερικά ζευγάρια ανθρώπων που φαίνεται ότι θα καταλήξουν να βγαίνουν μαζί, παρόλο που μοιάζει να μισούν ο ένας τον άλλον όταν συναντιούνται για πρώτη φορά. Είναι οι φίλοι που τσακώνονται επειδή έχουν ξεκάθαρα ένα αμοιβαίο φλερτ ή οι τύποι που χρειάζονται μια δόση πικάντικης σχέσης πριν ερωτευτούν για τα καλά.

Αυτή η συμπεριφορά είναι εξαιρετικά διαδεδομένη μεταξύ ορισμένων ζωδίων, τα οποία συχνά έχουν μια ιστορία για το πώς ο εχθρός τους μετατράπηκε σε εραστή τους. Σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, αυτή η τάση σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τον κυρίαρχο πλανήτη τους, ο οποίος διαμορφώνει τη γενική τους προσέγγιση στη ζωή. Εάν ένα ζώδιο διέπεται από έναν πλανήτη πολεμιστή ή έναν πλανήτη που αναζητά κρυφές αλήθειες, τότε είναι λογικό ότι ο δρόμος τους προς την αγάπη μπορεί να είναι περιπετειώδης.
Κριός
Οι περισσότεροι Κριοί έχουν κάνει σχέσεις με τους «εχθρούς» τους, εξαιτίας του κυβερνήτη πλανήτη τους, του Άρη. Λένε πως ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις έναν Κριό να ενδιαφερθεί για εσένα είναι να του πας κόντρα, και σε αυτό συμβάλλει τα μέγιστα ο πολεμοχαρής Άρης. Ένας Κριός, λοιπόν, δεν ενδιαφέρεται ποτέ περισσότερο από όταν κάποιος τον κάνει λίγο έξαλλο. Θα δείξει, επίσης, ότι του αρέσει κάποιος, ξεκινώντας έναν μίνι καυγά – φλερτ. Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι Κριοί θα καταφύγουν σε καυστικά πειράγματα και σαρκαστικές αντιδράσεις ως τρόπο φλερτ – και τους αρέσει όταν κάποιος μπορεί να τους το ανταποδώσει.

Σκορπιός
Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον διαισθητικό Πλούτωνα, ο Σκορπιός είναι πάντα σε επιφυλακή για τη σκοτεινή πλευρά κάποιου. Έχει έναν ενσωματωμένο ανιχνευτή ψεύδους και εκτιμά την αφοσίωση και την ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό είναι γνωστό ότι αναπτύσσει μια βαθιά απέχθεια για ορισμένους ανθρώπους. Όταν τον γνωρίσεις πρώτη φορά μοιάζει απόμακρος, ίσως και κακόβουλος, αλλά όταν οι άμυνές του πέσουν, τότε αυτή η απέχθεια που κάνει τον άλλον να αναρωτιέται αν ο Σκορπιός τον συμπαθεί ή όχι, θα μετατραπεί – τις περισσότερες φορές – σε φλερτ και παθιασμένη σχέση. Έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα και σκέψεις ο Σκορπιός θα καταλήξει με το άτομο το οποίο αντιπαθούσε ή σκεφτόταν πως δεν δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει σχέση ποτέ.

Ιχθύες
Κατά κανόνα οι Ιχθύες έλκονται από ανθρώπους που είναι δηκτικοί, σκοτεινοί και ελαφρώς αγενείς. Τις περισσότερες φορές αυτός ο άνθρωπος προτιμά να είναι φίλος με έναν Ιχθύ, μα εκείνος θα καταφέρει να τον μετατρέψει σε έναν τρυφερό σύντροφο. Οι Ιχθύες έχουν μια βαθιά διαίσθηση που μπορεί να δει μέσα από τον πιο σκληρό άνθρωπο, οπότε ξέρουν πότε κάποιος αξίζει πραγματικά τον χρόνο και την ενέργειά τους, ακόμη και αν ο δρόμος προς τη σχέση είναι δύσκολος. Με την πάροδο του χρόνου, όλη η εχθρική ενέργεια απομακρύνεται και καταλήγουν να είναι οι καλύτεροι φίλοι/εραστές.

 


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-29 20:43:02

Back to top button