Αστρολογία

Αυτά τα 5 ζώδια δεν ξεκολλάνε όταν τα φτύσεις.


Υπάρχουν κάποια ζώδια που φαίνεται να έχουν την τάση να επιμένουν στις σχέσεις τους, σαν να “κολλάνε” πάνω σου και να σε κυνηγούν συνεχώς. Όσο περισσότερο τους απορρίπτεις, τόσο περισσότερο φαίνεται να ενδιαφέρονται για σένα. Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
 

Καρκίνος
Δεν το παραδέχεται, μα ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Κάθε φορά που νιώθει αγνοημένος ή αδικημένος, μπορεί να αντιδράσει με έντονα συναισθήματα με πολύ δράμα και να εκφράσει την ανάγκη του για περισσότερη προσοχή και στήριξη από το άλλο του μισό ή τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει. Ακόμη κι αν δεν τον ενδιαφέρει καν σε ερωτικό επίπεδο, αλλά είχε αντιληφθεί ότι υπήρχε θαυμασμός από πλευράς του, ο οποίος πλέον δεν υφίσταται, σίγουρα θα το παρατηρήσει και δεν θα του αρέσει! Θα το εκλάβει ως απώλεια αγάπης και θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να την επανακτήσει.
 

Λέων
Μην μου πεις ότι δεν περίμενες αυτό το ζώδιο να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα! Ο Λέων χρειάζεται συνεχή αναγνώριση κι επιβεβαίωση. Όταν αισθάνεται πως δεν λαμβάνει αρκετή προσοχή ή εκτίμηση από το άλλο του μισό ή ακόμη κι από κάποιο άσχετο πρόσωπο, γίνεται πιο δραματικός, απαιτητικός αναζητώντας τρόπους για να προσελκύσει την προσοχή πίσω προς αυτόν. Το ‘Σκωτσέζικο’ ντους μεταξύ απόλυτου θαυμασμού και πλήρους αδιαφορίας είναι σίγουρα μία τακτική που πιάνει σε έναν Λέοντα, ανεξάρτητα από το αν ο ίδιος ισχυρίζεται πως καταφέρνει να τραβά πάντα την προσοχή που χρειάζεται, αβίαστα!
 
Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένα βαθιά συναισθηματικό και παθιασμένο ζώδιο. Όταν αισθάνεται αγνοημένος ή απορρίπτεται από τον ερωτικό του στόχο (ή αν ένιωθε ερωτικός στόχος δικός σου, μα δεν είναι πια), μπορεί να αντιδράσει με έντονη ανασφάλεια. Πολύ πιθανό είναι να κολλήσει περισσότερο, πάνω στην προσπάθειά του να βρει τρόπους για να επανακτήσει την προσοχή σου. Έχει ανάγκη από επιβεβαίωση, ενώ ακόμη κι αν θρέφει αισθήματα για εσένα, δύσκολα θα το εκφράσει ανοικτά. Περιμένει να επιβεβαιωθεί σχετικά με το δικό σου ενδιαφέρον και το κατά πόσο είναι αυθεντικό, άρα αν ήδη σε ήθελε στη ζωή του κι αποφάσισες να τον ‘φτύσεις’, θα πρέπει να τον πόνεσε πολύ.
 

Ιχθύες
Ο Ιχθύς είναι ο ευαίσθητος και ο ονειροπόλος του ζωδιακού. Όταν νιώθει αγνοημένος ή ότι περνά απαρατήρητος αντιδρά αλλοπρόσαλλα κι απρόβλεπτα. Άλλες φορές προχωρά στην πλήρη απομόνωση, ενώ άλλες φορές επιδεικνύει μεγάλη εξωστρέφεια, αναζητώντας περισσότερη προσοχή από εσένα ή άλλους ερωτικούς στόχους. Παριστάνει ότι ‘ξέχασε’ το ενδιαφέρον που του έδειχνες κάποτε, αλλά στην πραγματικότητα όταν κοιμάται, στα όνειρά του εξακολουθείς να του δίνεις εκείνο το θαυμασμό που του προσέφερες γενναιόδωρα στις ‘αρχές’ της γνωριμίας σας.
 
Υδροχόος
Ποιος είναι αυτός που λέει ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν; Ναι, ο κύριος Υδροχόος έτσι ισχυρίζεται, αλλά στην πραγματικότητα αυτό αποτελεί έναν μηχανισμό άμυνας επειδή φοβάται την απόρριψη ή την εγκατάλειψη. Το να τον φτύσεις, θα τον κάνει να κολλήσει επάνω σου λες και είναι γραμματόσημο, επειδή του επιβεβαιώνεις το ψυχολογικό μοτίβο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η τραγική αλήθεια είναι πως μπορεί να αποκτήσει τάσεις φυγής μόλις του δείξεις τον απόλυτο θαυμασμό. Η σταθερότητα είναι κάτι που θέλει πάρα πολύ, αλλά δεν του είναι οικείο, με αποτέλεσμα να προσκολλάται προς το άτομο που τον ‘απορρίπτει΄.


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-18 00:43:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button