Αθλητικά

Super League 2: Η Καλαμάτα πλησίασε την κορυφή, 2-0 την Ηλιούπολη

Η Καλαμάτα παραμένει στη διεκδίκηση της ανόδου στη Super League… Η «Μαύρη Θύελλα» νίκησε εντός έδρας την Ηλιούπολη με 2-0, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των Play Off του Β΄ ομίλου της Super League 2, και πλησίασε στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Κηφισιά, η οποία έχει ρεπό. Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στους γηπεδούχους σημείωσαν οι Νίλι (17΄) και Μπακαγιόκο (53΄).

Στο μεταξύ, ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 το Αιγάλεω στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι με… άρωμα Α΄ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Κολοβό, το «Σίτι» ισοφάρισε με τον Βάρκα στο 64΄, ωστόσο οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Γροντή στο 84ο λεπτό.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play Off και των Play Out στον Β΄ όμιλο της Super League 2, καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Καλαμάτα – Ηλιούπολη 2-0

 

Πανιώνιος – Αιγάλεω 2-1

 

Ρεπό: Κηφισιά

Βαθμολογία

  1. Κηφισιά 30

—————————-

  1. Καλαμάτα 29
  2. Πανιώνιος 23 -4αγ.
  3. Αιγάλεω 15
  4. Ηλιούπολη 10

Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-16 16:41:00

Back to top button