
Aπό την ΑΒΑΞ η επέκταση των εγκαταστάσεων της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο
Ο Ομιλος ΑΒΑΞ ανέλαβε το έργο της κατασκευής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της «Παπαστράτος» στον Ασπρόπυργο. Η πρώτη φάση του σχεδίου έχει προϋπολογισμό 30 εκατ. ευρώ.
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η έναρξη της 4ης φάσης της μεγάλης επένδυσης της «Παπαστράτος» στο εργοστάσιό της, «σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Παπαστράτος και του Ομίλου ΑΒΑΞ».
Συγκεκριμένα η ΑΒΑΞ αναλαμβάνει την κατασκευή τριών εγκαταστάσεων:
-του νέου κτιρίου γραμμής παραγωγής, που αποτελείται από υπόγειο κατασκευής από οπλισμένο σκυρόδεμα επιφάνειας 2.100 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και από ισόγειο μεταλλικής κατασκευής επιφάνειας 1.720 τετραγωνικών μέτρων.
-της υπερσύγχρονης αποθήκης, που αποτελείται από ισόγειο αποθηκευτικό χώρο μεταλλικής κατασκευής, επιφάνειας 4.300 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και από όροφο γραφείων μεταλλικής κατασκευής επιφάνειας 565 τετραγωνικών μέτρων.
– του εφαπτόμενου με την προηγούμενη εγκατάσταση, αποθηκευτικού χώρου, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο μεταλλικής κατασκευής, συνολικής επιφάνειας 1,845 τετραγωνικών μέτρων.
Η έναρξη των εργασιών και η στρατηγική σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο εταιριών επισφραγίστηκε, σε εθιμοτυπική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν στελέχη των δύο Ομίλων, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Παπαστράτος PMI, Γιώργου Μαργώνη, του διευθυντή εργοστασίου Umer Jawaid, του εκτελεστικού προέδρου του Ομίλου ΑΒΑΞ Χρήστου Ιωάννου και του διευθύνοντος συμβούλου Κωνσταντίνου Μιτζάλη.
. . .
Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-07 12:27:00