Γυναίκα

Χάρης Ρώμας: Έχω φίλους του ίδιου φύλου που μεγαλώνουν παιδιά σε άριστες συνθήκες

O Χάρης Ρώμας / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Προσθήκη του site σήμερα.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google



Ο Χάρης Ρώμας εξέφρασε τη δική του γνώμη σχετικά με το ποιοι μπορούν να γίνονται γονείς, με αφορμή μία πρόσφατη τοποθέτηση της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι ο τύπος οικογένειας που αποτελείται από άντρα και άντρα ή από γυναίκα και γυναίκα δεν είναι φυσιολογικός. Παράλληλα, η Αγγελική Ηλιάδη είχε υπογραμμίσει ότι γονείς πρέπει να γίνονται μόνο ένας άντρας με μία γυναίκα. Αντίθετη άποψη έχει ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» ότι έχει φίλους του ίδιους φύλου που μεγαλώνουν παιδιά σε άριστες συνθήκες.

Όσα είπε ο γνωστός καλλιτέχνης προβλήθηκαν την Παρασκευή (16.10.2026).

«Πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα… Καλά κάνει η Αγγελική Ηλιάδη και πιστεύει αυτό. Καλά κάνουν και οι άλλοι και πιστεύουν αυτό που πιστεύουν. Εγώ θα πω αυτό που ξέρω», είπε αρχικά.

«Έχω φίλους εδώ και στο εξωτερικό που είναι γυναίκες και μεγαλώνουν παιδί ή παιδιά και άντρες ζευγάρι που μεγαλώνουν παιδί ή παιδιά και τα μεγαλώνουν σε άριστες συνθήκες, προφυλαγμένα και πάρα πολύ ελεγμένα και πιστεύω σωστά», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.


Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-16 17:09:00

Back to top button