Αθλητικά

ΑΕΚ 88-58: Την ταπείνωσε με Μόργκαν μέσα στη Θεσσαλονίκη και έκανε την πρώτη του φετινή νίκη στη GBL

Σαρωτικός Άρης! Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε ένα συγκλονιστικό ματς, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλει αντίσταση και ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια στη Θεσσαλονίκη (88-58), με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή GBL.

To “bras de fer” στο Παλέ αποδείχθηκε τελικά μια “προπόνηση” για τους γηπεδούχους! Ο Άρης έκανε double score στο ημίχρονο επί της ΑΕΚ, δεν έβγαλε το… πόδι από το γκάζι και πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή GBL, μετά από δυο αγωνιστικές, υποχρεώνοντας την Ένωση στην πρώτη της ήττα, με ένα απίστευτα βαρύ σκορ.

Το τελικό σκορ περιγράφει με ιδανικό τρόπο όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη “δάγκωνε” στην άμυνα, έβγαλε ενέργεια και αθλητικότητα και με την Αεκ να βρίσκεται σε κακό απόγευμα, την “ποδοπάτησε”.

Περισσότερα σε λίγο…

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 42-21, 64-35, 88-58


Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-10 19:34:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button