
Σίσσυ Χρηστίδου: “Να διευκρινίσω ότι δεν είπα ποτέ στον κύριο… |
Τον λόγο που εκνευρίστηκε με τον Μιχάλη Δημηρακόπουλο εξήγησε το πρωί της Πέμπτης (8/10) η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την παρουσιάστρια να σημειώνει ότι ο δικηγόρος της Άννας Βίσση ισχυρίστηκε πως η τραγουδίστρια και η εταιρία παραγωγής της συναυλίας στο ΟΑΚΑ, τον κατευθύνουν ως προς τις εκπομπές που θα εμφανίζεται. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” σημείωσε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τελικά, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να επιβεβαιώνει το γεγονός, υπογραμμίζοντας πως την ίδια εξήγηση είχε δώσει ο δικηγόρος και στην ίδια.
Η τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου
Αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από το “Happy Day”, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε πως “Η αλήθεια είναι ότι και σε εμάς κάπως έτσι ήρθαν οι πληροφορίες από τον κύριο Δημητρακόπουλο. Ότι η οικογένεια Κούστα αποφασίζει (πού θα εμφανιστεί). Κάποια πράγματα μπορεί να μην αρέσουν ή να υπάρχουν κάποιες σχέσεις. Το σέβομαι αυτό, απόλυτα. Ούτε από εμάς όμως επιβεβαιώθηκε ότι αυτή η κατεύθυνση έρχεται από εκεί. Οπότε δε μπορούμε να γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια, οπότε καταλαβαίνω τη Σταματίνα πώς το λέει. Απλά αυτά συμβαίνουν”
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι “Η αλήθεια είναι ότι χθες όλοι θέλαμε να φιλοξενήσουμε τον κύριο Δημητρακόπουλο στην εκπομπή. Ο κύριος Δημητρακόπουλος επιλέγει που θα βγει μόνος του, δεν είχε κάποια κατεύθυνση από την Άννα Βίσση, το περιβάλλον της ή την εταιρεία παραγωγής. Αυτό επιβεβαιώθηκε και σε εμάς. Ο ίδιος αισθάνεται πιο άνετα να βγει στην Κατερίνα Καινούργιου. Αισθάνεται ότι εκεί είναι το περιβάλλον πιο φιλόξενο και φιλικό. Κι αυτό όμως είναι μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν και προσωπικές σχέσεις. Ο καθένας όπου νιώθει πιο άνετα. Έκανε και αυτός τη μοιρασιά του ανάμεσα στα κανάλια, βγήκε και στον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι μας, βγήκε και νωρίτερα στα παιδιά στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”. Εμείς ξαναεπικοινωνήσαμε μαζί του σήμερα, σε περίπτωση που θα ήθελε να βγει, ο ίδιος μας είπε ότι δεν άρεσαν στην πλευρά Βίσση και στην οικογένεια κάποιοι χειρισμοί μας”
Η διευκρύνιση τςη Σίσσυς Χρηστίδου
Επιπλέον, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε ότι “Η επαφή που έχουμε με την πλευρά αυτή (σ.σ. της Άννας Βίσση και της παραγωγής), δε μας επιβεβαιώνει αυτή τη δυσαρέσκεια ή την οδηγία αυτή. Δεν έδωσαν καμία οδηγία. Αυτό μας λένε. Παρόμοια ιστορία με της Σταματίνας. Όμως εγώ, όπως είπα και στον ίδιο, το σέβομαι απόλυτα αυτό, παρόλο που το θέλω το θέμα. Καταλαβαίνω ότι είναι μια επιλογή του και το σέβομαι… Προσπαθούμε να έχουμε πάντα και τις δυο πλευρές. Ποτέ κανένα θέμα δεν έχουμε παρουσιάσει μονομερώς. Αν μονομερώς επιλέγουν να μη συμμετέχουν, το σεβόμαστε”.
“Θέλω να διευκρινίσω ότι εγώ δεν είπα ποτέ στον κύριο Δημητρακόπουλο να μην βγει στην Κατερίνα για να βγει εδώ. Εγώ του είπα να βγει εκεί που είναι να βγει, αλλά να έρθει κι εδώ και αρνήθηκε. Δε θέλω να μείνει στον αέρα ότι πήγα να το πάρω το θέμα. Σέβομαι πάντα τους συναδέλφους, και θεωρώ ότι χώρος υπάρχει για όλους” είπε καταληκτικά η παρουσιάστρια του Mega.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Ο εκνευρισμός μου απέναντι στον κύριο Δημητρακόπουλο ήταν για έναν ισχυρισμό – Όλα υπάρχουν σε γραπτά μηνύματα”
Το τοπίο γύρω από τον εκνευρισμό της με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο θέλησε να ξεκαθαρίσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το “Happy Day”. Η παρουσιάστρια σημείωσε πως ο νομικός εκπρόσωπος της Άννας Βίσση είχε ισχυριστεί πως η τραγουδίστρια και η εταιρία παραγωγής της επιλέγει τις εκπομπές που θα εμφανιστεί ο ίδιος για να μιλήσει για την κόντρα της ερμηνεύτριας με τον Νίκο Καρβέλα, γεγονός που στη συνέχεια η ίδια διασταύρωσε πως δεν ισχύει.
Η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή
“Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που με αφορά. Χθες εδώ τελειώνοντας τη συζήτηση με τον Διονύση Θανασούλα, μεταξύ αστείου και σοβαρού είπα “Mη με τσιγκλάτε, είμαι ήδη τσιγκλημένη, Ζαμέ κοροπί”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προφανώς ο εκνευρισμός μου προέκυψε από ένα θέμα που συνέβη ανάμεσα σε εμένα και τον κύριο Μιχάλη Δημητρακόπουλο” είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:
“Γενικά, λόγω της ιδιότητάς του θέλω να σας πω ότι υπάρχει ένας σεβασμός γιατί τυχαίνει και είναι συνάδελφος και με τον σύζυγό μου και καταλαβαίνω και τα ωράρια και τη δουλειά και την ιδιοσυγκρασία και το επάγγελμα των νομικών. Ο κύριος Δημητρακόπουλος όμως, μετά βγαίνοντας στην Κατερίνα Καινούργιου άφησε ένα υπονοούμενο λέγοντας “κάποιοι παρουσιαστές θύμωσαν γιατί αδυνατώ να διχοτομηθώ”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως κάποιος έχει παράπονο από αυτόν. Πολλοί βιάστηκαν να συμπεράνουν ότι η απάντησή του ήταν προς εμένα. Εγώ θέλω να σας πω ότι δεν είχα καμία συμφωνία με τον κύριο Δημητρακόπουλο να βγει στην εκπομπή. Ούτε μου είπε κάτι τέτοιο και τελικά βγήκε στην Καινούργιου μετά στον Λιάγκα και σε άλλα κανάλια”.
Επιπλέον, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι “Ο δικός μου εκνευρισμός απέναντι στον κύριο Δημητρακόπουλο ήταν για έναν ισχυρισμό. Δε θέλω να το χαρακτηρίσω ψευδή, γιατί είναι βαρύς όρος που όμως, δεν ανταποκρίθηκε στην πραγματικότητα σύμφωνα με την άλλη πλευρά. Ο κύριος Δημητρακόπουλος επί δύο ημέρες μου έλεγε ότι η παραγωγή της συναυλίας είναι αυτή που του επιλέγει και του υποδεικνύει σε ποια εκπομπή θα βγει να μιλήσει και ότι από την πρώτη μέρα η παραγωγή του υπέδειξε να βγει στον κύριο Λιάγκα, τη δεύτερη μέρα στην κυρία Καινούργιου. Αυτά όλα που σας λέω υπάρχουν σε γραπτά μηνύματα, αν μου ζητηθούν”.
“Ας βρει ο κύριος Δημητρακόπουλος την ατζέντα με τις εμφανίσεις του”
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως “Όταν εγώ μέσα από την ομάδα μου έψαξα να δω αν όντως η παραγωγή της Άννας Βίσση και της οικογένειας Κούστα επιλέγει τις εκπομπές στις οποίες ο κύριος Δημητρακόπουλος θα βγει για να μιλήσει για το θέμα, μου ξεκαθαρίστηκε ρητά και απερίφραστα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όταν λοιπόν του το είπα και πάλι μου είπε ότι έχω λανθασμένη πληροφόρηση. Εγώ το άφησα στο χιούμορ λέγοντας αυτό το υπονοούμενο, το “Ζαμέ Κορωπί”. Από κει και πέρα, το να έχω παράπονο για το πώς θα διχοτομηθεί από τη στιγμή που η εκπομπή της Κατερίνας έπεται της δικής μου… Μήπως εννοούσε τον κύριο Λιάγκα που όπως ο ίδιος μου είπε σε μήνυμα αρχικά ότι του το ακύρωσε για να βγει στην κυρία Καινούργιου, αλλά μετά βγήκε στον κύριο Λιάγκα;”.
“Ας βρει ο κύριος Δημητρακόπουλος την ατζέντα με τις εμφανίσεις του για να τα διαχειριστεί σωστά. Αλλά παιχνιδάκια με εμάς… Θα μπορούσε εξαρχής να μου πει ‘Δε θέλω να βγω στην εκπομπή, δεν μου αρέσει η εκπομπή’. Αλλά, να μου δείχνει την πλευρά Βίσση και να την κάνει στα μάτια της εκπομπής αντιπαθή, ότι δήθεν η Βίσση δεν επιλέγει αυτή την εκπομπή αλλά επιλέγει τις υπόλοιπες εκπομπές και μετά να αφήνει και υπονοούμενα, δεν είναι ωραίο” τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας
Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-08 14:34:00
