
Τάσος Χαλκιάς: «Οι επιτροπές έβγαλαν κατεδαφιστέο το σπίτι μου στο Πόρτο Γερμενό»
Για τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό παραδόθηκε στις φλόγες μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, περιγράφοντας τον πόνο του να βλέπει κανείς τους κόπους και τις αναμνήσεις μιας ζωής να γίνονται στάχτη.
Ο αγαπημένος ηθοποιός και η οικογένειά του είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται ολοσχερώς στη μεγάλη πυρκαγιά του Αυγούστου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, εξομολογήθηκε τις δύσκολες ώρες που πέρασε, αποκαλύπτοντας το συναισθηματικό βάρος αυτής της απώλειας.
Ο ηθοποιός εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον να βλέπει τις αναμνήσεις που είχε δημιουργήσει να χάνονται μέσα στις φλόγες: «Το πιο δύσκολο είναι να βλέπεις να καίγονται όλες οι αναμνήσεις σου. Όταν σου έχουν συμβεί τέτοια γεγονότα, πρέπει να τα αφήνεις στην άκρη και να ξεφεύγεις από αυτά, να απαγκιστρωθείς και να κοιτάξεις μπροστά. Αυτό έκανα κι εγώ όσο πιο γρήγορα μπορούσα, γιατί δεν γίνεται να μένεις μόνο σε αυτό, γιατί αρχίζεις μια κρίση προς διάφορες κατευθύνσεις, να κρίνεις πώς έχουν τα πράγματα μετά από ένα τέτοιο πάθημα των ανθρώπων και απογοητεύεσαι και έτσι προτίμησα να το αφήσω στην άκρη και έτσι προχώρησα μπροστά».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε πως το σπίτι έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή και πλέον δεν μπορεί να κατοικηθεί, ενώ έχει χαρακτηριστεί και κατεδαφιστέο: «Το σπίτι δεν είναι καθόλου κατοικήσιμο. Είναι ολοκληρωτική η καταστροφή του και οι επιτροπές το έβγαλαν και κατεδαφιστέο με το κόκκινο τριγωνάκι. Περιμένουμε λοιπόν τώρα, πότε θα αποφασίσουν να το κατεδαφίσουν για να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε με ότι αποκαΐδια έχουν μείνει».
Πηγή: ..gr
Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-08 12:10:00
