Ελλάδα

Στο Αυτόφωρο ο 43χρονος συλληφθείς στην Κυψέλη για τους τσαμπουκάδες στα κρατητήρια

Στο Αυτόφωρο παραπέμπεται ο 43χρονος προφυλακισθείς για τη φρικώδη υπόθεση με το σφαγιασμένο βρέφος στην Κυψέλη, κατηγορούμενος αυτή τη φορά για επεισόδιο που προκάλεσε στα κρατητήρια κατά την πρώτη μεταγωγή του. Ο 43χρονος Ελληνας θα δικαστεί στο Αυτόφωρο στις 5 Οκτωβρίου για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή, εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων και απόπειρα απόδρασης κρατουμένου.

Οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση (και ήδη προσωρινά κρατούμενοι) οδηγούνται την Παρασκευή εκ νέου ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να  ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος και η 38χρονη σύντροφός του από τη Γερμανία βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο του βρέφους, ενώ ο τρίτος συλληφθείς, ο 26χρονος Αφγανος, κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο καθώς και για κατοχή πυρομαχικών και ψευδή κατάθεση.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η εξέταση DNA στα τρία ανήλικα (την 15χρονη έγκυο και τα δυο αγοράκια ηλικίας 12 και 9 ετών αντίστοιχα) προκειμένου να εξακριβωθεί  αν είναι παιδιά του 43χρονου.


Η 15χρονη φέρεται να γεννήθηκε στη Γερμανία και ο 12χρονος στην Ελλάδα. Για τον 9χρονο όμως και το μωρό, που κατά δήλωση του ζευγαριού έχουν γεννηθεί στην Αθήνα, δεν έχει βρεθεί κάποιο έγγραφο που να το πιστοποιεί.

Τα δύο αγόρια έχουν ήδη απομακρυνθεί από το Νοσοκομείο Παίδων και φιλοξενούνται πλέον στο «Σπίτι του Παιδιού».


Ακολούθησε το . .

Πρόσθεσε το . ως προτιμώμενη πηγή στη Google




Δημοσιεύτηκε ! 2026-09-03 14:22:00

Back to top button