Ελλάδα

Αποφυλακίστηκε ο γκαλερίστας που είχε προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα με θύμα 52χρονο γιατρό

Αποφυλακίστηκε ο γκαλερίστας από το Κολωνάκι που τον περασμένο Οκτώβριο, τύφλα στο μεθύσι, είχε τρακάρει με το αυτοκίνητό του κι είχε βρει τραγικό θάνατο ένας 52χρονος γιατρός.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο γκαλερίστας από το Κολωνάκι βγήκε από τον Κορυδαλλό στις 21 Μαρτίου και πλέον περιμένει να γίνει η δική του.

Ο επιφανής Αθηναίος γκαλερίστας τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου είχε φύγει με τη φίλη του από το Κολωνάκι και οδηγώντας στην παραλιακή, πέρασε δύο κόκκινα φανάρια, ενώ το κοντέρ του Μercedes άγγιζε τα 200 χιλιόμετρα.

Από την έρευνα της τροχαίας διαπιστώθηκε ότι  οδηγούσε «τύφλα στο μεθύσι», καθώς από τα τεστ που του έγιναν, βρέθηκε ποσότητα οινοπνεύματος 1,55 στο αίμα του, ενώ το όριο είναι 0,25.

Όπως προκύπτει από το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας, το θανατηφόρο τροχαίο με κεντρικό πρόσωπο το γνωστό γκαλερίστα του Κολωνακίου, σημειώθηκε στις 02:35 τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/10/2024)  στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος από την Καρδίτσα, «κινούμενο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα, φθάνοντας στο ύψος ο.α 86 συγκρούστηκε με το ομόρροπα κινούμενο όχημα που οδηγούσε ο γκαλερίστας.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα του 52χρονου εξετράπη δεξιά της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και στη συνεχεία σε άλλο σταθμευμένο όχημα, ενώ το αυτοκίνητο του γκαλερίστα εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 52χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», ο ελαφρύς τραυματισμός του γκαλερίστα, καθώς και της 33χρονης


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-26 14:33:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button