
Νέος «πονοκέφαλος» για τον Μακρόν: «Πρόβλημα» η σχέση της θετή κόρης του με αμφιλεγόμενο παρουσιαστή
«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο φερόμενος δεσμός της κόρης της Μπριζίτ Μακρόν, Τιφέν Οζιέ, με τον πλέον αμφιλεγόμενο παρουσιαστή του γαλλικού τηλεοπτικού τοπίου, Σιρίλ Χανουνά.
«Μια όμορφη ιστορία, κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια», γράφει το γαλλικό περιοδικό Paris Match, αποκαλύπτοντας τη σχέση της Οζιέ με τον Χανουνά και φέρνοντας στο φως φωτογραφία από έξοδό τους για δείπνο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γνωριμία τους έγινε το 2019 στην εκπομπή «Balance ton post», στο C8, της οποίας παρουσιαστής ήταν ο Χανουνά.
Σύμφωνα πάντα με το Paris Match, η σχέση έχει προκαλέσει «έκπληξη» στο Μέγαρο των Ηλυσίων για το πώς μπορεί η θετή κόρη του προέδρου, μια διανοούμενη, να έχει δεσμό με τον αντίπαλό τους: ένα «κακό παιδί» της γαλλικής show business, γιο Εβραίων μεταναστών από την Τυνησία, η δημοτικότητα του οποίου εκτοξεύτηκε με όχημα τις προκλητικές θέσεις του και τις θεωρούμενες ως πολλές φορές ακροδεξιές υπερβολές στο talk show του.
Ο Γάλλος τηλεπαρουσιαστής Cyril Hanouna (Ian Langsdon, Pool Photo via AP)
Ian Langsdon, Pool Photo via AP
Ποια είναι η Τιφέν Οζιέ
H Τιφέν Οζιέ, δικηγόρος στο επάγγελμα, εμφανίστηκε στην εκπομπή για να μιλήσει για το hashtag #Balancetonmiso («εξισορροπήστε τον μισογυνισμό σας»), το οποίο είχε ξεκινήσει προς υπεράσπιση της μητέρας της ενάντια στις επιθέσεις που δεχόταν εκείνη την περίοδο από τον πρόεδρο της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου.
Πέντε χρόνια, αργότερα, τον Οκτώβριο του 2024, ο Σιρίλ Χανουνά ζήτησε από την Τιφέν Οζιέ να ενταχθεί στην ομάδα του «Touche pas à mon poste» ως ειδικός σε νομικά θέματα.
Η 41χρονη Οζιέ είναι ένα από τα τρία παιδιά της Μπριζίτ Μακρόν, από τον πρώτο της γάμο. Σε αντίθεση με τα αδέλφια της η Τιφέν εμφανίζεται συχνά στα γαλλικά ΜΜΕ, ενώ συμμετείχε ενεργά και στην προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν το 2017. Παρότι συχνά εκφράζει δημόσια θέσεις για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, ταυτιζόμενη με τις απόψεις του Μακρόν, αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-21 23:30:00