
Δανάη Μπάρκα: “Σας φάνηκε άσεμνο; Προσβληθήκατε;” |
Το βίντεο που προβάλλεται στην Εθνική Πινακοθήκη σχολίασε η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός με την αιτιολογία ότι “προσβάλλει τα ιερά και τα όσια”.
“Αυτό είναι ένα κομμάτι του βίντεο. Σας φάνηκε άσεμνο; Προσβληθήκατε;” είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για το βίντεο της Εθνικής Πινακοθήκη που προβλήθηκε στην εκπομπή.
“Η δική μας η άποψη πάνω σε αυτά που έκανε ο πρόεδρος της Νίκης… Εμείς τι να πούμε; Εμείς δεν προσβληθήκαμε, αλλά αυτό είναι πολύ προσωπικό” απάντησε ο Άρης Καβατζίκης.
“υπάρχει και πάντα μία μέση λύση. Εμένα με ενοχλεί από την πολιτική κατεύθυνση που προέρχονται από την οποία προέρχονται οι διαμαρτυρίες, με την οποία δεν συμφωνώ κι αυτό με ξενίζει, γιατί θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου. από την άλλη, βλέπω ότι υπάρχει στο βίντεο μια πολύ όμορφη ερωτική περίπτυξη και ακούω από πάνω μία προσευχή. Κι αυτό δε μ΄αρέσει. Δεν μπορώ” πρόσθεσε ο Γιώργος Κρικοριάν.
“Είναι άλλο το δεν μπορώ, είναι καθαρό προσωπικό θέμα. Η τέχνη αυτό είναι. Ούτε όλα τα θέατρο μπορούν να τα δουν όλοι οι άνθρωποι, ούτε μουσική μπορώ να την ακούσω κι εγώ” συνέχισε η Δανάη Μπάρκα.
“Αν κάτσει ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε ποιητής, ο κάθε ηθοποιός, ο κάθε δημιουργός, ο κάθε σκηνοθέτης να εξηγεί γιατί κάνει παύει να είναι τέχνη” υπογράμμισε η παρουσιάστρια.
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-19 16:03:00