
Εκτός MasterChef ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες |
Στο πρώτο γλυκό-αντιγραφή της σεζόν διαγωνίστηκαν απόψε η Βάσω, η Μαρία, ο Αλέξανδρος και ο Σωτήρης, με τον pastry chef Νίκο Τσόλη να παρουσιάζει στους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση ένα Τιραμισού φιστίκι.
Όπως αποκάλυψαν οι διαγωνιζόμενοι, το να “μονομαχήσουν” σε ένα γλυκό για την παραμονή τους, δεν ήταν η ιδανικότερη επιλογή για τη δοκιμασία αποχώρησης, όμως αποφάσισαν να βάλουν τα δυνατά τους για να φορέσουν και πάλι τη λευκή τους ποδιά. Με το τέλος της δοκιμασίας Μαρία, Αλέξανδρος, Σωτήρης και Βάσω ήταν ικανοποιημένοι με τις προσπάθειές τους, με την τελευταία να είναι η μόνη που δεν κατάφερε να προσθέσει ένα από τα υλικά στο πιάτο της.
Οι κριτές και ο καλεσμένος τους αποκάλυψαν ότι το μεγαλύτερο ζήτημα εντοπίστηκε από τους ίδιους στα σαβαγιάρ και μετέπειτα στις κρέμες και το ντεκόρ, θεωρώντας σημαντική αστοχία στο -άγνωστο για αυτούς- πιάτο της Βάσως, να έχει πετύχει τις πολύπλοκες κρέμες και να μην ολοκλήρωσε το πιάτο, λόγω της σοκολάτας.
Λίγο αργότερα, οι τέσσερις κριτές βρέθηκαν μπροστά στους υποψήφιους προς αποχώρηση με τον Σωτήρη Κοντιζά να σημειώνει πως “Είχαμε μια προσπάθεια ή οποία ξεχώρισε. Για ελάχιστο δεν ήταν τέλεια”. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως το συγκεκριμένο γλυκό ανήκει στη Μαρία, η οποία έλαβε τέσσερα εννιάρια, γεγονός που την έστειλε άμεσα στον εξώστη.
Έπειτα από την κριτική που του ασκήθηκε, ο Σωτήρης έλαβε 6 βαθμούς από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, 5 βαθμούς από τον Νίκο Τσόλη και 6 πόντους από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
Με τη σειρά του, ο Αλέξανδρος πήρε τρία εξάρια από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Νίκο Τσόλη, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του χάρισε 7 βαθμούς, γεγονός που σημαίνει ότι συγκέντρωσε 25 βαθμούς, λαμβάνοντας πίσω τη λευκή ποδιά του. Η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στον Σωτήρη και τη Βάσω, η οποία θα είχε στόχο να συγκεντρώσει περισσότερους από 23 βαθμούς.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς χάρισε στη διαγωνιζόμενη 7 βαθμούς, όπως και ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Νίκος Τσόλης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς και καταφέρνοντας να παραμείνει στο διαγωνισμό. Αυτό σημαίνει πως ο Σωτήρης, ο οποίος αποφάσισε στην αρχή της εβδομάδας να διεκδικήσει την αρχηγεία της γκρι μπριγάδας, να μην τα καταφέρνει και να φέρνει τον εαυτό του άμεσα στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, ήταν αυτός που τελικά είδε την πόρτα της εξόδου.
“Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποιο στόχο. Είδα φως και μπήκα και είμαι πολύ χαρούμενος. Από εδώ και πέρα συνεχίζω τη ζωή μου με όνειρα και στόχους” ανέφερε ο Σωτήρης κατά την αποχώρησή του.
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-17 23:22:00