Οικονομία

Επιστρέφει το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης» του ΣΕΔ

Φοιτητές & φοιτήτριες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσκαλεί ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου να συμμετάσχουν στο «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2025» (Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών), που διοργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το 90% του προγράμματος και των Γεν. Συνελεύσεων των εταιρειών, γίνονται πλέον μέσω διαδικτύου, για να μπορούν να παρακολουθούν και όσοι διαμένουν εκτός Αθηνών.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 23 Μαρτίου και ώρα 11.00 στο ξενοδοχείο ELECTRA METROPOLIS (Μητροπόλεως 15) αίθουσα Magnolia 2ος όροφος.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η 1η εταιρεία που ανακοίνωσε Γεν. Συνέλευση, την Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου, ώρα 18.00, μέσω διαδικτύου.

Αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος εδώ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής εδώ

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.




Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-17 11:41:00

Back to top button