Δάκρυσε η Μαίρη Βιδάλη: “Αισθάνομαι και τα τρία μου παιδιά, θα τα νιώθω… |
Στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε η Μαίρη Βιδάλη για την απώλεια που τη συγκλόνισε, εκείνη του γιου της.
“Αισθάνομαι ότι ο γιος μου είναι εδώ, είναι κοντά μου. Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα από τη διασωλήνωσή του μέχρι τη μέρα που έφυγε που με κάνουν να είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Αισθάνομαι σαν να έχω τη δική του βοήθεια” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.
Και πρόσθεσε αργότερα: “Το βιώσαμε μαζί με την κόρη μου. Με πήραν αγκαλιά άνθρωποι που δεν το φανταζόμουν. Πήρα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που είχα να μιλήσω χρόνια. Συνάδελφοι είναι κοντά μου“.
Σε άλλο σημείο, η Μαίρη Βιδάλη βούρκωσε μιλώντας για την απώλεια του γιου της και για τα παιδιά της: “Για μένα είναι και οι τρεις στην αγκαλιά μου, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η παρουσία μας είναι φθαρτή, κάποια στιγμή ίσως συναντηθούμε, ίσως. Τώρα αισθάνομαι και τα τρία μου παιδιά στην αγκαλιά μου και θα τα νιώθω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Πολλές φορές δεν ακουμπάς ανθρώπους και είναι πιο κοντά σου από αυτούς που είναι δίπλα σου“.
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-12 14:03:00