
Eργατικό δυστύχημα στη Βούλα με έναν νεκρό – γερανός «βρήκε» σε καλώδια ρεύματος
Εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Βούλα, όταν γερανός έπεσε πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια την ώρα που ο χειριστής του ξεφόρτωνε υλικά σε ανεγειρόμενη οικοδομή.
Συγκεκριμένα, στις 9:15 το πρωί ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ ότι γερανοφόρο όχημα που εκτελούσε εργασίες στην οδό Ερμού στη Βούλα, ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια με αποτέλεσμα ο χειριστής του γερανού, 28 ετών, να χτυπηθεί από το ρεύμα.
Κατά πληροφορίες, ο 26χρονος επιχειρούσε να ανεβάσει υλικά στην οικοδομή όταν ο γερανός βρήκε στα καλώδια.
Σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Λίγο μετά τις 11 επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Για το περιστατικό έχουν προσαχθεί επτά εργάτες, ενώ αναζητείται ο υπεύθυνος εργολάβος της οικοδομής.
. . .
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-12 09:41:00