
Τζιπ «καρφώθηκε» σε προπορευόμενο φορτηγό που δεν είχε φώτα
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/3) στον Ε65, κοντά στην περιοχή της Λαμίας.
Συγκεκριμένα στο 9ο χλμ του αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα προς Καρδίτσα, τζιπ, μάρκας Ford, με οδηγό έναν 75χρονο, «καρφώθηκε» σε προπορευόμενο φορτηγό χωματουργικών εργασιών που σύμφωνα με μαρτυρία δεν είχε φώτα.
…
Από τη σφοδρή πρόσκρουση ο οδηγός του τζιπ τραυματίστηκε στο θώρακα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το φορτηγό για τα περαιτέρω.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι να φτάσει βοήθεια από πλήρωμα της Τροχαίας και της Κεντρικής Οδού, φορτηγό που ακολουθούσε σταμάτησε πίσω από το ακινητοποιημένο όχημα, ώστε με τα φώτα του να καλύψει το σημείο που ήταν πάνω σε ελαφριά στροφή και να προστατεύσει διερχόμενα αυτοκίνητα από νέο τροχαίο.
…
Πηγή: lamiareport.gr
…
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-05 21:18:00