Ελλάδα

Παρ’ ολίγον σκηνικό Νέας Σμύρνης στο Σύνταγμα – άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από κουκουλοφόρους

Στα πλάνα των τηλεοπτικών συνεργείων από τα επεισόδια στο Σύνταγμα μετά το τέλος της τεράστιας συγκέντρωσης για τα Τέμπη, καταγράφηκε η στιγμή που αστνομικός των ΜΑΤ έχει απομονωθεί και ξυλοκοπείται άγρια από κουκουλοφόρους.

Οι εκόνες του άγριου ξυλοδαρμού του άνδρα των ΜΑΤ έφεραν μνήμες του αντίστοιχου επεισοδίου με θύμα αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στα βίαια επεισόδια της Νέας Σμύρνης τον Μάρτιο του 2021.

Στα πλάνα (δείτε τα κάτω στο 1.10 του βίντεο) διακρίνονται οι κουκουλοφόροι να ρίχνουν τον αστυνομικό των ΜΑΤ στο έδαφος και στη συνέχεια να τον κλωτσούν και να τον γρονθοκοπούν ανελέητα.

Ο εν λόγω αστυνομικός γλίτωσε χάρη στην άμεση επέμβαση των συναδέλφων του που έσπευσαν σε βοήθειά του και απομάκρυναν τους ταραχοποιούς που τον ξυλοκοπούσαν πεσμένο στο έδαφος.


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, μέχρι τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής  είχαν καταγραφεί 15 περιστατικά τραυματισμών στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – ανάμεσά τους και δύο αστνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 ΓΣΝΑ. Οι υπόλοιποι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία «Ελπις» (1), «Ερυθρός Σταυρός» (2), «Ευαγγελισμός» (4) και ΝΙΜΤΣ (2).

 


. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2025-02-28 16:30:00

Back to top button