Επιμένει στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ο Σωκράτης Φάμελλος
Στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης επανέρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος επικαλούμενος τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα στην δήλωση του αναφέρει:
…
«Μετά και τα νέα στοιχεία, η άμεση υποβολή πρότασης μομφής κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του εγκλήματος των Τεμπών συνεχίζει να είναι μονόδρομος».
Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «αυτονόητη καθίσταται και η προανακριτική επιτροπή για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες που αφορούν στον υφυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο. Για να αποκαλυφθεί και ο εντολέας του. Μια προανακριτική που πρέπει να οδηγήσει τους υπεύθυνους στον φυσικό τους δικαστή».
Τέλος, απευθύνεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Εφόσον όμως και ο κ. Ανδρουλάκης διαπιστώνει αυταπόδεικτα αντιθεσμικές μεθοδεύσεις και ζητά μέχρι και απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Τασούλα, επιμένουμε στην πρόταση μομφής κατά του κ. Μητσοτάκη».
…
Δημοσιεύτηκε ! 2025-02-04 19:20:00