«Μου συνέστησαν μερικούς μήνες παύσης, λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω την ΑΕΚ»
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI
Ο Άλεξ Κάλενς αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περιπέτεια που περνάει με την υγεία του και η οποία τον έχει θέσει εκτός ομάδας στην ΑΕΚ για το υπόλοιπο της σεζόν 2024-25.
Μετά τη σχετική επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ, ήρθε και η πρώτη ανάρτηση του ίδιου του Άλεξ Κάλενς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, το οποίο και δεν του επιτρέπει να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Η ανάρτηση του Κάλενς
«Εδώ και μερικές εβδομάδες, δεν μπορώ να προπονηθώ όπως θα ήθελα με την ομάδα. Τον Ιανουάριο υπέστη μία ιογενή λοίμωξη, η οποία με οδήγησε να υποβληθώ σε μία σειρά από εξετάσεις.
Ένα από τα αποτελέσματα έδειξε μία ελαφρά καρδιακή αλλαγή στη λειτουργία, επομένως οι ειδικοί μου συνέστησαν μερικούς μήνες παύσης και παρακολούθησης, ώσπου να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη την στιγμή, αλλά θα συνεχίσω να την υποστηρίζω με κάθε τρόπο απ’ έξω».
Δημοσιεύτηκε ! 2025-02-03 23:03:00