Γυναίκα

Περικλής Κονδυλάτος για Ρουβά: «Κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και τη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα παραχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, μεταξύ άλλων, σχολίασε τον εθνικό τελικό της Eurovision, αλλά και τον Σάκη Ρουβά με την Έλενα Παπαρίζου που είχαν αναλάβει την παρουσίαση.

«Η Eurovision δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο, έχει γίνει ένας μέρος για να πάει ο κάθε καημένος να διαδηλώσει τη διαφορετικότητά του, την οποία δεν του την στερεί κανένας.

Με αυτά τα θεάματα που δείχνει, είναι μια απογοήτευση. Δείχνουν κάποια πράγματα στη σκηνή, ενώ τα παρακολουθούν παιδιά και δεν έχει καν το σήμα του ακατάλληλου. Το παιδί δηλαδή θέλει να δει έναν άντρα με ένα στρινγκ;», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και συνέχισε: «Αυτό το πανηγύρι διοργανώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού, δηλαδή και δικά μου. Η ΕΡΤ είναι παλιά, γιατί δεν την ενδιαφέρει να κάνει νούμερα, γιατί την πληρώνουμε εμείς, βλέποντας αηδίες».

Σχετικά με την επιλογή του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου για την παρουσίαση του εθνικού τελικού της Eurovision 2025, ο σχεδιαστής κοσμημάτων σχολίασε: «Αυτά τα δύο παιδιά είναι δύο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες, αλλά από εκεί και πέρα εδώ βγαίνει πάλι προς τα έξω η παθογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει αξιοκρατία και μπαίνουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις. Τον Σάκη Ρουβά αν τον δει κανείς θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού, δεν το έχει. Ήταν αποτυχία γιατί ήταν οι λάθος άνθρωποι στη λάθος θέση».


Δημοσιεύτηκε ! 2025-02-03 18:30:00

Back to top button