Κόσμος

Κίνδυνος διοξίνης στα τρόφιμα λόγω των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος έκλυσης διοξίνης μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Καλιφόρνια, απειλώντας και την τροφική αλυσίδα στην περιοχή, σύμφωνα με τον TJ Smith, εκδότη του «The Last Semite».

Όπως αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BRIGHTEON, τα νέα είναι ανησυχητικά, καθώς ήδη έχουν καεί τουλάχιστον 5.000 κτήρια.

Κάθε ένα από αυτά τα κτίρια, όταν καίγεται, απελευθερώνει διοξίνες στην ατμόσφαιρα.

Οι διοξίνες με τη σειρά τους, είναι καρκινογόνες, έστω και σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.

Αυτό το σύννεφο διοξίνης εκτιμάται ότι θα πέσει στις περιοχές της Κεντρικής Κοιλάδας της Καλιφόρνια και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μολύνει τις καλλιέργειες με χημικές ουσίες για τον καρκίνο.

Έτσι, εκτός από την οικονομική καταστροφή που προκαλείται από όποιον δημιούργησε τις συνθήκες για αυτές τις εσκεμμένες πυρκαγιές, μιλάμε επίσης για εκτεταμένη μόλυνση των τροφίμων.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέντευξη


Δημοσιεύτηκε ! 2025-01-11 12:36:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button