Ελλάδα

Στο στόχαστρο των ερευνών οι φιάλες που κατανάλωσαν οι μαθητές στο «Club 22»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών προκειμένου να εντοπιστεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης του «Club 22» στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου ανήλικοι κατανάλωσαν ποτά με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νοσοκομείο και μια 15χρονη να καταλήξει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πλέον η 15χρονη βρίσκεται εκτός κινδύνου και έχει μεταφερθεί σε απλή κλίνη. Οι υπόλοιποι τρεις, από τους συνολικά οκτώ μαθητές, μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Γεννηματάς και Αλεξάνδρα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται όλοι να έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», το «Club 22», πρώην «Μαμούνια», φέρεται να έχει αλλάξει πολλά χέρια τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα άλλος να είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης και άλλος να διαδραματίζει τον ρόλο του «μπροστινού».

Είναι χαρακτηριστικό πως ανώτερα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, δηλώνουν πως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαδραματίζει ρόλο «αποτελεσματικού πλυντηρίου» στον κόσμο της Αθηναϊκής νύχτας διαθέτοντας μάλιστα και αλυσίδα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όσον αφορά τώρα τον… «μπροστινό»… οι Αρχές δεν φαίνονται να δείχνουν και εξαιρετικό ενδιαφέρον για να τον εντοπίσουν.

Προς το παρόν οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους έναν 20χρονο ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα επόπτη στο «Club 22» και ο οποίος ως φαίνεται πολύ λίγη σχέση έχει με τον πραγματικό έλεγχο και τη λειτουργία του μαγαζιού.

Σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θα συνομιλήσουν με τα παιδιά αλλά και με εκείνους οι οποίοι φέρονται ως οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Την ίδια ώρα περιμένουν και τα αποτελέσματα των ελέγχων στις φιάλες που κατασχέθηκαν από το κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε πρόβλημα με τα ποτά που κατανάλωσαν οι μαθητές.

Οι αρμόδιες Αρχές εκτός από τους ελέγχους για την ποιότητα των ποτών, διενεργούν έρευνες και για τις ποσότητες οι οποίες καταναλώθηκαν από τους ανήλικους κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-28 18:50:00

Back to top button