Αθλητικά

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 8 Έλληνες στην ενδεκάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΠΑΟΚ 2-1 στην Τούμπα, σε μια από τις πολλές εκπλήξεις της 9ης αγωνιστικής για την Super League, με τους Κρητικούς να ξεκινούν με 8 Έλληνες στην αρχική τους ενδεκάδα.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας για πρώτη φορά τα τελευταία 31 χρόνια, με την ομάδα του Ηρακλείου μάλιστα να φτάνει στη νίκη έχοντας 8 Έλληνες ποδοσφαιριστές στην βασική του 11αδα.

Ο προπονητής των Κρητικών Μίλαν Ράσταβατς εμπιστεύεται αρκετά το ελληνικό στοιχείο, κάτι που σπανίζει αρκετά στις ομάδες της Super League και το αποτέλεσμα της Τούμπας τον δικαίωσε.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε στο παιχνίδι τους: Χριστογεώργο,  Χατζηθεοδωρίδη, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο,  Μαρινάκη, Καραχάλιο, Αποστολάκη και ο Φούντα, με τον τελευταίο μάλιστα να σκοράρει το 1ο γκολ του ΟΦΗ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί αυτή ήταν 2η νίκη του ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ, με την προηγούμενη η οποία χρονολογείται τη σεζόν 1992/93 οι Κρητικοί με τον Ευγένιο Γκέραρντ στην άκρη του πάγκου τους είχαν 10 Έλληνες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται βασικοί.

 

 

 

To άρθρο Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 8 Έλληνες στην ενδεκάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-28 18:15:00

Back to top button