Ελλάδα

Στον εισαγγελέα ο 20χρονος υπεύθυνος του κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου μέθυσαν οι μαθητές

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (28.10.2024) ο υπεύθυνος κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης που σέρβιρε νοθευμένο αλκοόλ σε μαθητές.

Από τα παιδιά 15-17 ετών που κατανάλωσαν αλκοόλ το βράδυ του Σαββάτου (26.10.2024) στο κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης μία μαθήτρια παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Παίδων.

Η 15χρονη νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων. Το κορίτσι έχει αποφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύεται πλέον σε απλό δωμάτιο και αναμένεται ίσως και μέσα στην ημέρα να πάρει εξιτήριο, όπως και τα υπόλοιπα επτά παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων όπως και σε άλλα νοσοκομεία.

Για το περιστατικό συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παγκρατίου ο 20χρονος προσωρινά υπεύθυνος του κλαμπ. Του αποδόθηκαν κατηγορίες και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών τόσο για την ποιότητα των ποτών, όσο φυσικά και για τις ποσότητες που κατανάλωσαν οι ανήλικοι μαθητές.

To άρθρο Στον εισαγγελέα ο 20χρονος υπεύθυνος του κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου μέθυσαν οι μαθητές δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-28 11:20:00

Back to top button