Auto

Stellantis: Πωλείται πίστα δοκιμών! – –

Καθώς διανύει ένα δύσκολο εμπορικά έτος, η Stellantis ερευνά τρόπους να μειώσει τα κόστη και ταυτόχρονα να γίνει πιο αποτελεσματική.

Υπό αυτό το πρίσμα, η τελευταία της μεγάλη απόφαση αφορά στην πώληση της μεγάλης της εγκατάστασης στην Αριζόνα, όπου αξιοποιείται ως χώρος δοκιμών.



Αγοράστηκε από τη Ford το 2007 έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων και τώρα αναμένεται να παύσει να λειτουργεί πριν ολοκληρωθεί το τρέχον έτος. Για να αντισταθμίσει την κατάσταση, η Stellantis θα αξιοποιήσει μία αντίστοιχη εγκατάσταση της Toyota στην Αριζόνα.

Η πολυεθνική θα προχωρήσει στην πώληση της εγκατάστασης με χωρητικότητα σχεδόν 6.200 τ.μ. Σύμφωνα με την εταιρεία, η πώληση αυτή θα τη βοηθήσει να βελτιώσει την αποδοτικότητά της.

Επί του παρόντος, αυτός ο μεγάλος χώρος δοκιμών απασχολεί 41 υπαλλήλους, 37 εκ των οποίων εκπροσωπούνται από το UAW (United Auto Workers). Η Stellantis αναφέρει ότι θα προσφέρει ειδικά οικονομικά πακέτα σε όλους, πριν μεταφερθούν σε άλλη εγκατάστασή της.

Ωστόσο, δεν αναμένεται να είναι η μοναδική της εγκατάσταση που θα κλείσει, καθώς είναι μόλις η μία από τις 18 που είναι υποψήφιες προς «λουκέτο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-28 10:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button