Γυναίκα

Αθηνά Οικονομάκου: Η εικόνα με τα δύο της παιδιά από το Γύθειο και το μήνυμα της ηθοποιού με τρεις λέξεις

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στο Γύθειο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, μαζί με τα δύο παιδιά της.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Γύθειο, επέλεξε να ταξιδέψει η Αθηνά Οικονομάκου για να περάσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Μαζί της είναι και τα δυο παιδιά της, Μάξιμος και Σιέννα.

Μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία με τα δύο της παιδιά, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Ο Μάξιμος και η Σιέννα περπατούν στην παραλία με τη μητέρα τους να γράφει στην ανάρτησή της: «Η ζωή μου».

«Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει» είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου πριν μερικούς μήνες για το μεγάλωμα των παιδιών της μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.


«Δεν με κρατάει κάτι πίσω. Μου είναι πιο σημαντικό να είμαι εγώ καλά και χαρούμενη παρά να κάνω τους άλλους χαρούμενους. Ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν και δεν με γνωρίζουν. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα. Είχα μεγάλες αλλαγές σε σύντομο διάστημα. Δεν είναι θέμα αν με νοιάζει το τι θα πουν οι άλλοι, είναι θέμα του τι ξέρω εγώ για μένα» είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου, σε συνέντευξή της, στο Mega.

To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Η εικόνα με τα δύο της παιδιά από το Γύθειο και το μήνυμα της ηθοποιού με τρεις λέξεις δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 19:41:00

Back to top button