Αθλητικά

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός live για την 9η αγωνιστική στη Super League

Έχοντας πάρει μεγάλο “διπλό” στο Europa League επί τη Μάλμε, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη Super League και θέλει να σταματήσει τις “γκέλες” στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο ματς που ανοίγει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League..

Ο Ολυμπιακός έχει 15 βαθμούς -όσους και η ΑΕΚ, που ηττήθηκε στην έδρα του Πανσερραϊκού- αλλά προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες στη Super League.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θέλει να δείξει και στο πρωτάθλημα το καλό πρόσωπο που παρουσιάσει στο Europa League κι έτσι να πάρει… την ανηφόρα (νίκες κόντρα σε Μπράγκα και Μάλμε).

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μαζέψει 10 βαθμούς, με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Oι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη στη Super League, μετά από εννιά μήνες.

Η τελευταία νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού ήταν την σεζόν 2013-14, όταν στις 26 Μαρτίου 2014 είχε επικρατήσει με 2-1. Οι Αρκάδες δεν έχουν σκοράρει στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια τους με τον Πειραιώτες, όπου μετράνε πέντε ήττες και δύο λευκές ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 10-5-3 ρεκόρ στην Τρίπολη με γκολ 25-8, ενώ η ευρύτερη νίκη του στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας σημειώθηκε το 2019-20 και ήταν με σκορ 5-0.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 16:45:00

Back to top button