Γυναίκα

Οι φωτογραφίες και οι ατάκες της influencer

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν στις Μπαχάμες και μοιράστηκαν μια σειρά από εικόνες, με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Τα ταξίδια δεν σταματούν για την Ιωάννα Τούνη. Αυτή τη φορά, μαζί της ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο γιος τους. Προορισμός τους οι Μπαχάμες, με τις φωτογραφίες που ανέβασε η γνωστή influencer στα social media, να δείχνουν πως περνούν υπέροχα.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες από εκεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα.

Σε ένα από αυτά, ποζάρει αγκαλιασμένη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, φόρεσαν και οι δύο σκόρδα στους λαιμούς τους για να προστατευτούν από το «μάτι».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Αυτή την φορά πήραμε τις προφυλάξεις μας. Φιλάκια από Μπαχάμες συμπεθέρες μου. Και φυσικά να χαίρομαι το αγόρι μου που γιορτάζει».

Το προηγούμενο διάστημα, η Ιωάννα Τούνη είχε αφήσει αιχμές για τα σχόλια σε ψυχαγωγικές εκπομπές. προκαλώντας αντιδράσεις. «Δημοσιογραφία σημαίνει να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη.

«Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα», υπογράμμισε η γνωστή επιχειρηματίας και Instagramer.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 15:40:00

Back to top button