Ελλάδα

28η Οκτωβρίου: Συγκίνηση και περηφάνεια στην μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Με συγκίνηση και περηφάνεια πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής (27/10) η μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Με περηφάνια και τιμώντας την επέτειο του «ΟΧΙ», μαθήτριες και μαθητές από 21 σχολεία της Θεσσαλονίκης παρήλασαν στην οδό Τσιμισκή.

Μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

INTIME NEWS

Εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών χειροκρότησαν ακατάπαυστα, δίνοντας έτσι τον δικό τους ρυθμό και επευφημώντας την προσπάθεια τους.

Παρόντες στη σημερινή παρέλαση ήταν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης και γ.γ. της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Μελίνα Δερμετζοπούλου, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

parelasi thessaloniki 28 oktovrioy

Συγκίνηση και περηφάνεια για τους μαθητές που παρέλασαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης

INTIME NEWS

H παρέλαση έγινε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Θεσσαλονίκης που παιανίζει γνωστά εμβατήρια.

parelasi thessaloniki 28 oktovrioy

Μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

INTIME NEWS

Ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα απέσπασε η μπάντα του «Παπάφειου»που παιάνισε παρελαύνοντας το «Μακεδονία ξακουστή».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 12:04:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button