Αθλητικά

Κιλιάν Εμπαπέ: Έντονη κριτική στον Γάλλο επιθετικό για την απογοητευτική του εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπατσελόνα και το τελικό 4-0 των Καταλανών μέσα στο “Μπερναμπέου” όπως ήταν αναμενόμενο, τον έβαλε στο “στόχαστρο”.

Χαρακτηριστικό της τραγικής παρουσίας του Κιλιάν Εμπαπέ στο Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, είναι το γεγονός ότι ο Γάλλος επιθετικός, τελείωσε το ντέρμπι χωρίς να σκοράρει, χωρίς ασίστ, χωρίς δημιουργία για τους συμπαίκτες του, ενώ “συνελήφθη” οκτώ (!) φορές σε θέση οφσάιντ.

Εμφάνιση που όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την έντονη κριτική από τον Τύπο της Ισπανίας. Μεταξύ αυτών που αναφέρθηκαν… εκτενώς στην απογοητευτική παρουσία του Εμπαπέ, είναι και ο σύμβουλος και οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόμας Ροντσέρο, ο οποίος μίλησε στο μικρόφωνο του “Cadena SER”.

“Αρχίζουμε να μετανιώνουμε για την περυσινή ομάδα, η οποία είχε λιγότερη αίγλη, αλλά ήταν πιο σοβαρή και αφοσιωμένη. Ο Εμπαπέ είχε 2 ή 3 ευκαιρίες και δεν σκόραρε. Συνεχίζει να του λείπει το γκολ. Ο Χοσέλου ήταν πιο αποτελεσματικός από αυτόν. Ο Εμπαπέ δεν ήλθε στην Μαδρίτη για αυτό. Ή θα αλλάξεις ή θα αρχίσεις να κατανοείς ότι αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και όχι η Παρί Σεν Ζερμέν”.

Σε ανάλογο ύφος, μίλησε και ο συνάδελφός του, Αλφρέδο Ρελάνιο: “Έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Σκόραρε μόνο όταν ήταν οφσάιντ. Είναι ένα βράδυ που θα μπορούσε να τον πληγώσει”.

To άρθρο Κιλιάν Εμπαπέ: Έντονη κριτική στον Γάλλο επιθετικό για την απογοητευτική του εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 12:02:00

Back to top button