Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Άρης: «Mονόδρομος» των δυο ομάδων στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Η μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (18:00, site σήμερα.gr, Cosmote Sport 1), ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Λίγες ημέρες έπειτα από τη βαριά ήττα με 4-1 από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για το Conference League, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ίδιο γήπεδο των πρωτοπόρο Άρη, στο πρώτο ματς τωνδυο ομάδωνμετά τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τον τίτλο των “πρασίνων”.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο (12 βαθμοί) θέλει να “χτίσει” πάνω στη νίκη που σημείωσε επί του ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο η ψυχολογία στους “πράσινους” δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα, ειδικά ματά και με τον τρόπο που ήρθε η συντριβή από τους Λονδρέζους.

Απ’ την άλλη, οι Θεσσαλονικείς του Άκη Μάντζιου είναι σε φουλ φόρμα μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες κι έχοντας κερδίσει ήδη ΠΑΟΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός). Ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (17 βαθμοί), μαζί με το “δικέφαλο του Βορρά” και θέλει να δείξει πως αντέχει στους… κραδασμούς των ντέρμπι και πως μπορεί να συνεχίσει να κάνει πρωταθληματική πορεία.

Σε μια δύσκολη για την ομάδα στιγμή, ο Παναθηναϊκός είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να ξεπερνάει τη θλάση που υπέστη και να επιστρέφει στην αποστολή των “πρασίνων”. Στις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Άρης ταξίδεψε πάνοπλος στην Αθήνα, αφού και ο Φαμπιάνο Λέισμαν, κρίθηκε ετοιμοπόλεμος.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Nτραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας – Πελίστρι, Τετέ, Τζούριτσιτς

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φρίντεκ – Σιφουέντες, Μόντσου, Μ. Γκαρθία- Ντιαντί, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν

Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ

Βοηθοί: Pόμπερτ Κέμπλερ, Κρίστιαν Ντιτς

4oς διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης

VAR: Γκούντερ, Ευαγγέλου

To άρθρο Παναθηναϊκός – Άρης: «Mονόδρομος» των δυο ομάδων στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 10:40:00

Back to top button