Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Με Φώτη Ιωαννίδη η αποστολή κόντρα στον Άρη

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού, για τον αγώνα κόντρα στον Άρη (27/10/24, 18:00) στο ΟΑΚΑ, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να αφήνει εκτός τον Αντράζ Σπόραρ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να βρίσκεται στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας απέναντι στον πρωτοπόρο της Super League Άρη.

Ο Έλληνας επιθετικός ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι των «πράσινων» απέναντι στον Ολυμπιακό, είχε απουσιάσει από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League, καθώς και στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και την Τσέλσι.

Ωστόσο πλέον ο Ιωαννίδης έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον μπορεί ο Ντιέγκο Αλόνσο να τον υπολογίζει. Εκτός αποστολής έμειναν ο Αντράζ Σπόραρ, όπως και ο Φίλιπ Μαξ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναχί, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Τη φετινή σεζόν ο Φώτης Ιωαννίδης δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει στο πρωτάθλημα της Super League.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Με Φώτη Ιωαννίδη η αποστολή κόντρα στον Άρη δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 18:59:00

Back to top button