Αθλητικά

Εξώφυλλο στο Forbes ο Μανόλο – Μεταξύ των πιο επιδραστικών νέων κάτω των 30 ετών

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο αθλητής που συγκλόνισε με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα επί κοντών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό της ελληνικής έκδοσης του Forbes.

Στην ξεχωριστή θέση που έχει στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού ο Εμμανουήλ Καραλής κατατάσσεται ανάμεσα στους 30 πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30 ετών για το 2025.

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον «Μανόλο», όπως είναι το παρατσούκλι του, πέρα από ένα εξαιρετικό αθλητή, και να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος φροντίζει συνεχώς να είναι χαρούμενος και να σκορπά τη θετική του ενέργεια σε όλους.

Στην ηλικία των 24 ετών που είναι ο Καραλής χαρακτηρίζεται ως παιδί θαύμα, με τον ίδιο να έχει στην κατοχή του το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, αφού έχει καταφέρει να σημειώσει άλμα στα 5,93μ, έχοντας θέσει ως στόχο να ξεπεράσει τα 6μ, μια επίδοση που δεν αποκλείεται να καταφέρει να σημειώσει στο άμεσο μέλλον.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, με τον πατέρα του να είναι από τον Πύργο Ηλείας, ενώ η μητέρα του από την Ουγκάντα.

Έχει και μια δίδυμη αδερφή, την Αγγελική. Παράλληλα εκτός από τον αθλητισμό αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι ο «Μανόλο» διαθέτει τη δική του σειρά ρούχων και παράλληλα σπουδάζει marketing.

https://www.instagram.com/p/DBk8eN3I4AS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 11:33:00

Back to top button