Γυναίκα

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Βαφτίζουν σήμερα την 8 μηνών κόρη τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βαφτίζουν σήμερα, Σάββατο 26/10, την 8 μηνών κόρη τους στη Σκιάθο, στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας.

Το ζευγάρι, που απέκτησε τον καρπό του έρωτά του στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, επέλεξε να πραγματοποιήσει το μυστήριο στη Σκιάθο, τον τόπο καταγωγής του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον οποίο αγαπούν εξίσου και οι δύο.

Η 8 μηνών κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση πρόκειται να πάρει δύο ονόματα. Ουρανία (από τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου) και Μαρία (από την Παναγία).

Το ζευγάρι έχει επιλέξει, σε αντίθεση με το γάμο του, η βάφτιση της κόρης τους να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ νονός της μικρής θα είναι ο Νίκος Πρέκας, ξάδελφος του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες πριν λίγες ημέρες: «Δεν ξέρω ακόμα σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή. Εμείς κοιτάμε να είμαστε εκεί για εκείνη… Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς, όχι μόνο γιατί πρέπει αλλά γιατί μου αρέσει κιόλας. Η Δήμητρα είναι μια πολύ καλή μαμά… Το ότι είναι πάνω από το παιδί και το φροντίζει με αυτό το τρόπο είναι πολύ σημαντικό… Σίγουρα η γέννηση της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο στην ψυχολογία μου και εξομάλυνε οποιαδήποτε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου που χάνει τη μάνα του ή κάποιον άλλο δικό του».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 09:40:00

Back to top button