Ελλάδα

Νέα καταγγελία για βρέφος που κινδύνευσε να πεθάνει παρουσία της Ειρήνης Μαρτζούκου

Την ώρα που όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλα όσα έγιναν στην Αμαλιάδα και την Κάτω Αχαΐα, όπου τουλάχιστον τρία βρέφη έχασαν τη ζωή τους παρουσίας της 24χρονης σήμερα Ειρήνης Μουρτζούκου, μια νέα καταγγελία έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Μια γυναίκα που πριν από λίγα χρόνια ζούσε για σύντομο χρονικό διάστημα με την Ειρήνη φέρεται να υποστηρίζει ότι και το δικό της παιδί παραλίγο να πεθάνει όταν βρισκόταν μόνο του με την 24χρονη σήμερα Ειρήνη. Σημειώνεται πως παρά τα όσα έχουν ακουστεί, προανακριτικά έχει διαπιστωθεί η παρουσία της Ειρήνης μπροστά στους θανάτους τριών παιδιών, ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια τόσο για τους θανάτους των μωρών στην Κάτω Αχαΐα όσο και στην Αμαλιάδα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5», το περιστατικό έγινε πριν αρκετά χρόνια στην περιοχή της Πάτρας και πριν τους θανάτους των παιδιών της Ειρήνης και της τωρινής συγκατοίκου της.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, το παιδί τότε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς με δυσκολία μπορούσε να αναπνεύσει και χάρη στη βοήθεια γιατρών και νοσηλευτών το παιδί εν τέλει κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Πλέον αναμένεται να διαπιστωθεί αν η νέα καταγγελία συμπεριληφθεί στην έρευνα για τους θανάτους των 3 παιδιών.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου μιλώντας στην εκπομπή LiveNews σημείωσε μεταξύ άλλων της πως «βγαίνουν όλοι με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους». Μάλιστα είπε πως «ούτε καφέ δεν μπορώ να βγω» και πως την κατηγορούν ακόμη και επειδή γελάει, αλλά κανένας δεν ξέρει τι περνάει μέσα της.

To άρθρο Νέα καταγγελία για βρέφος που κινδύνευσε να πεθάνει παρουσία της Ειρήνης Μαρτζούκου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 08:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button