Γυναίκα

Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη και το τρίτο πρόσωπο

Η Μαρία Αντωνά το πρωί της Παρασκευής 25/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day. Σε μια συζήτηση εφ’ όλη της ύλης με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν έχω πει τη φράση “γιατί σε εμένα;”. Το κυρίαρχο συναίσθημα για εμένα είναι πάντα η ψυχραιμία και το να μπορέσω να κρατήσω τη λογική μου, να κοιτάξω την επόμενη ημέρα και να μην αναλωθώ τόσο πολύ στο τι έχει συμβεί», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Η ποιότητα μιας σχέσης πάντα φαίνεται στο τέλος. Εγώ σαν άνθρωπος έχω μάθει πάντα πρώτα σε μια σχέση να σέβομαι τον εαυτό μου. Αυτό που ήθελα να κάνω λοιπόν είναι να σεβαστώ την επιλογή που είχα κάνει τόσα χρόνια. Αυτό που άρμοζε στην Μαρία ήταν η αξιοπρέπεια και το να μπορέσω να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση όσο πιο αθόρυβα, να μην δώσω τροφή για περαιτέρω σχόλια γιατί δεν θέλω να δίνω δικαιώματα», ανέφερε στη συνέχεια η ίδια.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί τρίτου προσώπου στη σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Δεν μου άρεσε να ακούω τέτοια σχόλια, αλλά δεν μπήκα καθόλου σε αυτό το σκεπτικό. Εγώ από τη στιγμή που διαπίστωσα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, θεώρησα ότι πρέπει να κοιτάξω την επόμενη ημέρα και η επόμενη ημέρα αφορά την εξέλιξη της Μαρίας».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 19:30:00

Back to top button