Οικονομία

TCLArt @Art Basel Paris 2024: Εκεί που η τεχνολογία συναντά την Τέχνη και το Lifestyle

Η TCL, μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως, συνεχίζει να εμπνέει το μεγαλείο ως host partner στην Art Basel Paris, συνδυάζοντας την τέχνη, την τεχνολογία αιχμής και το lifestyle. 

Σε μια πόλη γνωστή για την καλλιτεχνική της κληρονομιά και μέσα στο εμβληματικό Grand Palais από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024, η TCL παρουσίασε την πρωτοβουλία TCLArt και μια επιλογή από τα πρωτοποριακά προϊόντα της που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνεται, δημιουργείται και εκτιμάται η τέχνη, ενδυναμώνοντας τα άτομα να ενσωματώσουν την τέχνη στην καθημερινή τους ζωή με πιο ουσιαστικούς και δυναμικούς τρόπους.

Γεφυρώνοντας τους κόσμους της τέχνης και της τεχνολογίας

Η παρουσία της TCL στην Art Basel υπογραμμίζει την αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας, επιτρέποντας ευρύτερη πρόσβαση σε δημιουργικές εμπειρίες.

TCLArt Exhibition

Η πρωτοβουλία TCLArt είναι κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα. Είναι μια αντανάκλαση του DNA του TCL brand και μια δέσμευση να κάνει την τέχνη αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής. Στην Art Basel, η TCLArt παρουσίασε μια καθηλωτική εμπειρία που αναδεικνύει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του brand: “Future | Nature | Inspiration | Aesthetics. Αγκαλιάζοντας τη δημιουργικότητα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, το TCLArt στοχεύει να εμπνεύσει και να γαλουχήσει τους καλλιτέχνες του αύριο, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός μέλλοντος όπου η τέχνη είναι προσβάσιμη, γιορτάζεται και είναι βαθιά ενσωματωμένη στην καθημερινή ζωή.

«Ως host partner της Art Basel Paris, δημιουργούμε αξία για το brand και μοιραζόμαστε το όραμά μας για τεχνολογία που επιτρέπει premium τρόπο ζωής εμποτισμένο με τέχνη. Επιταχύνουμε συνεχώς την ιστορία επιτυχίας και την παρουσία μας στην Ευρώπη, αντανακλώντας παράλληλα τη δέσμευσή μας να εμπνεύσουμε το μεγαλείο», δηλώνει ο Frédéric Langin, CCO Europe της TCL Europe.

TCLs ArtInfused Product Ecosystem

Η επιλογή περιλαμβάνει την NXTFRAME Series TV της TCL, μετατρέποντας τους χώρους διαβίωσης σε προσωπικές γκαλερί, ενώ προσφέρει επιμελημένες συλλογές τέχνης. Την καθηλωτική εμπειρία θέασης της μεγαλύτερης οθόνης της TCL, ιδανικής για τη δημιουργία κινηματογραφικών στιγμών στο σπίτι, της σειράς TCL X955 Max 115 ιντσών και της σειράς TCL X11, που αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα της οικιακής ψυχαγωγίας με εκπληκτική οπτική απόδοση. Επιπλέον, τα smartphone TCL 50 Series NXTPAPER 5G και τα tablet NXTPAPER παρέχουν έναν καμβά δημιουργικότητας, ιδανικό για να βιώσετε, να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε καλλιτεχνικές εκφράσεις.

TCL NXTFRAME TV Series – η τέλεια εφαρμογή για την Art Basel

Καθώς η TCL βρέθηκε στο επίκεντρο της Art Basel, η σειρά τηλεοράσεων TCL NXTFRAME ξεχώρισε ως η ιδανική σειρά προϊόντων lifestyle που παρουσιάστηκε σε αυτό το διάσημο καλλιτεχνικό γεγονός για διάφορους λόγους:

Η συγχώνευση της τέχνης, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας βρίσκεται στην καρδιά της τηλεόρασης TCL NXTFRAME, συνδυάζοντας άψογα την υπερσύγχρονη τεχνολογία οθόνης με τον προσαρμόσιμο σχεδιασμό, καθιστώντας την το τέλειο κεντρικό στοιχείο όπου συναντώνται η πρωτοποριακή καινοτομία και η καλλιτεχνική έκφραση. Ο κομψός σχεδιασμός της είναι τόσο έργο τέχνης όσο και τα αριστουργήματα που παρουσιάζει.

Στη λειτουργία Art Gallery Mode, η σειρά τηλεοράσεων TCL NXTFRAME διαθέτει πάνω από 100 παγκοσμίου φήμης πίνακες ζωγραφικής που εκτίθενται σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια, προσφέροντάς τους δωρεάν και μετατρέποντας κάθε χώρο διαβίωσης σε προσωπική γκαλερί τέχνης, φέρνοντας τη μεγαλύτερη τέχνη του κόσμου στα σπίτια.

Πέρα από την τεχνολογική της ικανότητα, η σειρά τηλεοράσεων TCL NXTFRAME διαθέτει προσαρμόσιμη αισθητική με εναλλάξιμα μαγνητικά πλαίσια σε διάφορα χρώματα. Αυτή η ευελιξία συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό, ευθυγραμμίζοντας τέλεια με την εκλεπτυσμένη και επιμελημένη ατμόσφαιρα της παρουσίας της TCL στην Art Basel.

Για να συμπληρώσει τις οπτικές δυνατότητές της, η TCL NXTFRAME TV Pro προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου. Με ήχο από την Bang & Olufsen, προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου με κρυστάλλινο ήχο, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία ήχου ταιριάζει με την οπτική. Αυτό το multi-sensory βάθος ευθυγραμμίζεται με την εστίαση της Art Basel σε υψηλής ποιότητας, καθηλωτικές καλλιτεχνικές εμπειρίες.

Red Dot Award Winners TCL X11 Series & 115” X955 Max Series: Αναβαθμίζοντας την οικιακή ψυχαγωγία και την τέχνη

Στην Art Basel Paris, η TCL παρουσίασε τα καλύτερα και των δύο κόσμων: την καθηλωτική οικιακή ψυχαγωγία και το συνδυασμό τέχνης και τεχνολογίας.

Η σειρά TCL X11 συνδυάζει τη λειτουργική κομψότητα με την ισχυρή απόδοση QD-Mini LED, προσφέροντας ζωντανές εικόνες και λεπτομέρειες σε μια πολυτελή bezel-less σχεδίαση που την καθιστά ιδανικό κεντρικό στοιχείο για κάθε χώρο διαβίωσης. Ιδανική για προβολή τόσο της τέχνης όσο και της ψυχαγωγίας, η σειρά X11 ενσωματώνει την ένωση τεχνολογίας αιχμής και αισθητικής ομορφιάς.

Συμπληρωματικά αυτής η Σειρά TCL 115 ιντσών X955 Max, η οποία προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική οπτική εμπειρία. Με την τεχνολογία QDMiniLED, μετατρέπει κάθε σπίτι σε έναν μεγάλο, καθηλωτικό χώρο, ζωντανεύοντας τόσο την ψηφιακή τέχνη όσο και την ψυχαγωγία με εκπληκτική ευκρίνεια. Είτε πρόκειται για κινηματογραφικές στιγμές είτε για προβολή ψηφιακής τέχνης, αυτά τα δύο μοντέλα μαζί υπογραμμίζουν τη δέσμευση της TCL να συγχωνεύσει την τεχνολογία και την τέχνη, προσφέροντας στους χρήστες μια συναρπαστική και κορυφαία οπτική εμπειρία.

TCL NXTPAPER, εξανθρωπίζοντας την τεχνολογία με έναν καμβά για υγιή δημιουργικότητα
Τα 5G smartphone και tablet NXTPAPER της TCL, συμπεριλαμβανομένων των TCL 50 PRO NXTPAPER 5G και TCL 14 PRO NXTPAPER tablet, παρέχουν έναν καμβά δημιουργικότητας, ιδανικό για να βιώσετε, να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε καλλιτεχνικές εκφράσεις. Με οθόνη που μοιάζει με χαρτί, αυτές οι συσκευές μειώνουν την καταπόνηση των ματιών και ενθαρρύνουν την εστιασμένη δημιουργικότητα, καθιστώντας τις ιδανικές για έκθεση στην Art Basel Paris. Οι συσκευές TCL NXTPAPER ταιριάζουν απόλυτα με την καλλιτεχνική έκφραση της εκδήλωσης, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν την ισορροπία μεταξύ τεχνολογίας και δημιουργικότητας με ουσιαστικό, ανθρωποκεντρικό τρόπο.

FreeBuiltIn Series: Σχεδιασμένο για να βελτιώνει την καθημερινή ζωή με στυλ
Εν τω μεταξύ, η σειρά ψυγείων Free Builtin της TCL συνδυάζει το καλλιτεχνικό στυλ με την προηγμένη λειτουργικότητα. Συνδυάζει καινοτόμο τεχνολογία με κομψό στυλ, επιτρέποντας στους χρήστες να τοποθετούν το ψυγείο τόσο εντοιχισμένο όσο και ελεύθερο, σύμφωνα με τον προσωπικό τους τρόπο ζωής, όπως ένας καλλιτέχνης επιμελείται μια γκαλερί.

Η σειρά συσκευών TCL παρουσιάζει πώς το οικοσύστημα έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει τις καθημερινές εμπειρίες σε ευκαιρίες καλλιτεχνικής έκφρασης, σε ευθυγράμμιση με την αποστολή της TCL να εμπνεύσει το μεγαλείο.

ASSETS:

TCL NXTFRAME – EU Images

TCL 115″ X955 QD-Mini LED TV – EU Images

TCL 50 NXTPAPER 5GTCL 50 Pro NXTPAPER 5G – EU Images

TCL NXTPAPER 14 – EU Images

TCL Digital Press Kit – IFA Release Information

Σχετικά με την TCL Electronics

Η TCL Electronics (1070.HK) είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία τηλεοράσεων. Ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 160 αγορές παγκοσμίως. Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης που κυμαίνονται από τηλεοράσεις, συσκευές ήχου και έξυπνες οικιακές συσκευές. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της TCL στη διεύθυνση: https://www.tcl.com

Το TCL είναι σήμα κατατεθέν της TCL Corporation. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 13:25:00

Back to top button