Οικονομία

Sunday Brunch: Η αγαπημένη Κυριακάτικη συνήθεια επιστρέφει στο εστιατόριο ORA

Δώστε, λοιπόν, ξανά το αγαπημένο Κυριακάτικο ραντεβού με την οικογένεια ή τους φίλους σας στο One&Only Aesthesis και ζήστε μαζί αξέχαστες στιγμές δοκιμάζοντας συναρπαστικές γεύσεις.

Κάθε Κυριακή, από τις 13:00 ως τις 16:00, ο μοναδικής αισθητικής χώρος του εστιατορίου ORA, στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα, υποδέχεται τους λάτρεις του brunch, ενός από τα πιο δημοφιλή trends στη γαστρονομία διεθνώς. Ο ιδιαίτερος αυτός τύπος γεύματος προέρχεται από την ένωση των αγγλικών λέξεων breakfast (πρωινό) και lunch (μεσημεριανό). Αποτελεί ένα “υβρίδιο” ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημεριανό και περιλαμβάνει διάφορα αλμυρά και γλυκά εδέσματα, που πλέον είναι συνυφασμένα με την έννοια του brunch.

Το εστιατόριο ORA και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ του, Ettore Botrini, γνωρίζουν ότι το Κυριακάτικο brunch δεν είναι ένα απλό γεύμα, αλλά ένα socializing γεγονός. Μια τέλεια αφορμή για φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις κι ένας ιδανικός τρόπος χαλάρωσης από την ένταση της εβδομάδας. Αντλώντας έμπνευση από την Ελληνο-Ιταλική καταγωγή του σεφ, ο χώρος του ORA τις Κυριακές μεταμορφώνεται. Ένας εντυπωσιακός μπουφές με ποικιλία από food stations, live barbeque θαλασσινών και κρεατικών, αλλά και μια ανοιχτή κουζίνα στήνονται για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, με κλασικά brunch πιάτα και ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις.

Στα stations του πλουσιοπάροχου μπουφέ θα ανακαλύψετε μοναδικές επιλογές από ολόφρεσκα εκλεκτά θαλασσινά, όπως αστακό και στρείδια Fine de Claire, που ανοίγονται εκείνη τη στιγμή. Φυσικά, δε λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά, με ένα πλήρες salad bar με δροσερά λαχανικά και dressings, premium ελληνικά και ιταλικά τυριά, όπως καρίκι Τήνου και taleggio Ιταλίας, αλλά και χειροποίητα φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα. Παράλληλα, μια πανδαισία από λαχταριστές γλυκές δημιουργίες, όπως βελούδινες τάρτες με φρέσκα φρούτα, θεαματικές σε γεύση και εμφάνιση τούρτες, πολύχρωμα ζαχαρωτά και πολλές ακόμη ευφάνταστες επιλογές, θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

H ανοιχτή κουζίνα αποτελεί πόλο έλξης με τον ζωηρό και δραστήριο ρυθμό της. Εκεί λαμβάνει χώρα η διαδικασία του carving, σε Ιταλική porchetta και άλλα εδέσματα, καθώς και η ετοιμασία ιδιαίτερων συνοδευτικών, όπως το ψάρι En Papillote. Επίσης, στην ανοιχτή κουζίνα σας προσφέρεται η επιλογή να γευτείτε μια πληθώρα προτάσεων με βάση τα αυγά, αλλά και κλασικά Ιταλικά comfort πιάτα με ζυμαρικά και νιόκι, όπως Linguine Cacio e Pepe και Gnocchi alla Sorrentina. Το μενού ολοκληρώνεται από μια ευρεία ποικιλία επιλογών καφέ, ροφημάτων, κρασιού και κοκτέιλ.

Την πλούσια γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνουν ιδανικά η επιλεγμένη ζωντανή μουσική και η θερμή φιλοξενία, στο εξαιρετικά κομψό, σύγχρονο και ταυτόχρονα άνετο περιβάλλον του ORA. Η μαγευτική θέα στη θάλασσα, το φυσικό φως που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις, δίπλα στην κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου One&Only Aesthesis, συνθέτουν το τέλειο σκηνικό που θα σας χαρίσει την αίσθηση της απόδρασης από την πόλη, της ηρεμίας και της χαλάρωσης, συντροφιά με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Όσον αφορά τους μικρούς επισκέπτες, το KidsOnly κλαμπ του ξενοδοχείου θα τους ενθουσιάσει. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών, που είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στη δική τους ψυχαγωγία και απασχόληση. Διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως βόλτες στον καταπράσινο κήπο, καθώς και μαθήματα μαγειρικής και χειροτεχνίας τους περιμένουν για να βιώσουν αξέχαστες στιγμές χαράς, δημιουργίας και εξερεύνησης, όσο εσείς απολαμβάνετε το γεύμα σας.

Για κρατήσεις, επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο ή καλέστε στο

+30 2166861310

. εστιατόριο ORA στα social media: Instagram @orabyettorebotrini, Facebook Ora By Ettore Botrini & Website Ora By Ettore Botrini.

Σχετικά με την One&Only

Κορωνίδα του υπερπολυτελούς σχεδιασμού, των αυθεντικών εμπειριών και της γνήσιας φιλοξενίας, η One&Only είναι μία ξεχωριστή συλλογή μοναδικών resorts και κατοικιών στους πιο ονειρεμένους προορισμούς του πλανήτη. Σχεδιασμένα ώστε να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και σε σύμπνοια με την τοπική κουλτούρα, το καθένα από τα εξαιρετικά, μοναδικά στο είδος τους resorts διαθέτει το δικό του ξεχωριστό αφήγημα και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του. Η exclusive συλλογή περιλαμβάνει προορισμούς σε όλο τον κόσμο, από την Ελλάδα και το Μεξικό, μέχρι τον Μαυρίκιο και τη Ρουάντα, ενώ στο άμεσο μέλλον θα επεκταθεί στο Big Sky της Μοντάνα (ΗΠΑ) και στο Half Moon Bay της Αντίγκουα. Προς το παρόν, οι Ιδιωτικές Κατοικίες One&Only διατίθενται για αγορά στον Μαυρίκιο, στο Μεξικό, στο Μαυροβούνιο, στη Μοντάνα και στο Ντουμπάι. Περισσότερες πληροφορίες για το One&Only στη διεύθυνση oneandonlyresorts.com

Σχετικά με την Kerzner International Holdings Limited

Η Kerzner International Holdings Limited είναι, μέσω των θυγατρικών της, η κορυφαία διεθνής κατασκευαστική και διαχειρίστρια εταιρία για destination resorts, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, ιδιωτικές κατοικίες και καινοτόμες εμπειρίες ψυχαγωγίας και φιλοξενίας.

Η Atlantis, ναυαρχίδα της Kerzner, περιλαμβάνει το Atlantis, The Palm and Atlantis και το The Royal Resort & Residences στο Ντουμπάι, καθώς και το Atlantis, Sanya Hainan στην Κίνα. Υπό το brand One&Only, η Kerzner διαχειρίζεται μερικά από τα κορυφαία υπερπολυτελή θέρετρα στον κόσμο, που βρίσκονται στην Ελλάδα, στο Μαυροβούνιο, στο Μεξικό, στον Μαυρίκιο, στις Μαλδίβες, στη Νότια Αφρική, στο Ντουμπάι, στη Ρουάντα και στη Μαλαισία.

Η νεότερη εταιρεία φιλοξενίας της Kerzner είναι η SIRO, η απόλυτη επιλογή για έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Το πρώτο ξενοδοχείο της εταιρείας, το SIRO One Za’abeel, εγκαινιάστηκε στο Ντουμπάι, ενώ ανακοινώθηκαν τα επόμενα, σε Μαυροβούνιο, Σαουδική Αραβία και Μεξικό.

Παράλληλα, η Rare Finds, μια συλλογή από resorts που αναδεικνύουν την ουσία ενός τόπου και τις αυθεντικές, βαθιά αισθαντικές εμπειρίες, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023 με την επαναλειτουργία του Bab Al Shams στο Ντουμπάι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρίες μας, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: atlantis.com, oneandonlyresorts.com, sirohotels.com, www.rarefindsresorts.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kerzner International, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Kerzner.com




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 12:30:00

Back to top button