Γυναίκα

Αντέδρασε on camera η Μαίρη Συνατσάκη: «Το αν θα κάνω δεύτερο παιδί δεν είναι μία ερώτηση που λατρεύω»

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Πέμπτης 24/10 έδωσε το παρών στο πάρτι που διοργάνωσε για το Raw House, με αφορμή τον έναν χρόνο που έκλεισε το διαδικτυακό κανάλι.

Η γνωστή youtuber έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν θα κάνει βάφτιση για την κόρη της ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάφτιση γιατί δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε με τη βάφτιση. Το σκεφτόμαστε λίγο πιο χαλαρά, δεν μας αρέσουν τα παραδοσιακά και δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη συνέχισε: «Θα κάνουμε μια ονοματοδοσία και θα κάνουμε και ένα πάρτι για την ύπαρξή της γιατί της το χρωστάμε. Το κομμάτι της θρησκείας μπορεί να το επιλέξει μόνη της. Δεν είμαι ένας άπιστος άνθρωπος, αλλά δεν είμαι ακριβώς της εκκλησίας. Η πίστη μου είναι το καλό των ανθρώπων».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Το αν θα κάνω δεύτερο παιδί δεν είναι μία ερώτηση που λατρεύω, γιατί μπορεί το πρώτο να είναι σούπερ τυχερό και να μην μπορούσε να ξανασυμβεί αυτό. Οπότε δεν την λατρεύω τρομερά την ερώτηση για το δεύτερο παιδί. Δεν το σκέφτομαι το ενδεχόμενο ενός δεύτερου».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 12:30:00

Back to top button