Γυναίκα

Fipster για Στηβ Μιλάτο: «Με είπε κακό άνθρωπο; Έχω πάθει σοκ»

Ο Fipster βρέθηκε σε εκδήλωσε το βράδυ της Πέμπτης 24/10) και ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για τις πρόσφατες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε «κομπλεξικό, κακό άνθρωπο».

Ο γνωστός youtuber ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ενημερωθεί για τις δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου και έδειξε ξαφνιασμένος με όσα άκουγε από τους δημοσιογράφους. Μάλιστα άνοιξε το κινητό του και διάβασε τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει στο Instagram με το γνωστό μοντέλο.

«Ποιος; Παιδιά, τι λέτε; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Του έστειλα εγώ μήνυμα για συνέντευξη; Είστε σίγουροι ότι μιλάει για μένα; Εγώ τον Στηβ Μιλάτο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω ότι είναι ένα μοντέλο που έκανε καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τον ξέρω προσωπικά. Είστε σίγουροι ότι μιλάει για μένα;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Fipster μπροστά στις κάμερες και κατόπιν άνοιξε τα μηνύματα στο Instagram.

«Είναι φάρσα; Δες κι εσύ εδώ στο κινητό μου. Του είχα στείλει το 2019 και είχαμε μιλήσει για να έρθει να κάνει ένα guest με τη Βάνια. Τελικά δεν μπορούσε και μου είπε ότι δεν θα έρθει. Τώρα το Σάββατο μου έστειλε «unfollow ε;». Και εγώ νόμιζα ότι πήγαινε αλλού, γιατί έχουμε να μιλήσουμε με τον άνθρωπο πέντε χρόνια. Με είπε κακό άνθρωπο; Έχω πάθει σοκ. Δεν έχω την απαίτηση να με συμπαθούν όλοι, όπως κι εγώ δεν συμπαθώ αρκετούς. Αλλά δεν θα έλεγα ποτέ “κακό άνθρωπο” κάποιον που δεν ξέρω» πρόσθεσε κλείνοντας ο Fipster.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 11:20:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button