Γυναίκα

Η Δόμνα Μιχαηλίδου με μονόπετρο που της χάρισε ο Λεωνίδας Μαντωνάκης – Γάμος προ των πυλών

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Λεωνίδας Μαντωνάκης είναι ζευγάρι και όπως φαίνεται μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους. Το μονόπετρο της πρώην υπουργού, καταγράφηκε στην τελευταία της έξοδο.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η πρώην Υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο σύντροφός της και ψυχίατρος έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, καθώς ο Λεωνίδας Μαντωνάκης της έκανε πρόταση γάμου, στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία είπε το πολυπόθητο «ναι», όπως είχε επιβεβαιώσει και στο tlife.gr, εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου του 2024 με το μονόπετρο που της χάρισε ο Λεωνίδας Μαντωνάκης.

Η πολιτικός, κρατώντας χαμηλούς τόνους, πόζαρε στον φακό χωρίς να επιδεικνύει αλλά και χωρίς να κρύβει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

«Είμαι καλά. Έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι όμως πολύ δοτική, πλημμυρίζω στο συναίσθημα, στο τι μπορώ να δώσω και τι μπορώ να οργανώσω για τον άλλον. Ταυτόχρονα, είμαι εξαντλητικά απαιτητική» είχε εξομολογηθεί για τον σύντροφό της στο περιοδικό HELLO!

Το ζευγάρι κρατά μια διακριτική στάση εστιάζοντας στην ουσία της σχέσης του και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Λεωνίδας Μαντωνάκης κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν κοινό κόσμο γεμάτο αγάπη, κατανόηση και αμοιβαίο σεβασμό.

To άρθρο Η Δόμνα Μιχαηλίδου με μονόπετρο που της χάρισε ο Λεωνίδας Μαντωνάκης – Γάμος προ των πυλών δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 09:36:00

Back to top button