Κόσμος

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στηρίζει Κάμαλα Χάρις: Θέλω πρόεδρο που να σέβεται το σύνταγμα – Τύραννος ο Τραμπ

Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις στην Ατλάντα βρέθηκε ο Μπρους Σπρίνγκστιν ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν εξήγησε στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο γιατί πρέπει να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις και χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ «τύραννο».

«Είμαι ο Μπρους Σπρίνγκστιν και είμαι εδώ σήμερα για να υποστηρίξω την Κάμαλα Χάρι και τον Τιμ Ουόλς ως πρόεδρο και αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Και να εναντιωθούμε στον Ντόναλντ Τραμπ και στον Τζέι Ντι Βανς. Να γιατί», ήταν τα λόγια του.

Είπε στον κόσμο ότι πιστεύει στις αξίες που πρεσβεύει η Κάμαλα Χάρις. «Θέλω έναν πρόεδρο που θα σέβεται το σύνταγμα, που δεν απειλεί, αλλά θέλει να προστατεύσει και να καθοδηγήσει τη μεγάλη δημοκρατία μας, που πιστεύει στο κράτος δικαίου και στην ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας, που θα παλεύει για το δικαίωμα της γυναίκας στην επιλογή και που θέλει να δημιουργήσει μια οικονομία της μεσαίας τάξης που θα εξυπηρετεί όλους τους πολίτες μας. Υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές που έχει αυτές τις αρχές: η Καμάλα Χάρις».

Ο Τραμπ απειλεί ότι θα απολύσει τον ειδικό εισαγγελέα αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ
REUTERS/Kevin Lamarque

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας ότι δεν σέβεται αυτό που σημαίνει να είσαι Αμερικανός. «Θα είναι η 47η πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Ντόναλντ Τραμπ τρέχει να γίνει Αμερικανός τύραννος. Δεν καταλαβαίνει αυτή τη χώρα, την ιστορία της ή τι σημαίνει να είσαι βαθιά Αμερικανός. Και γι’ αυτό, στις 5 Νοεμβρίου, ψηφίζω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Ουόλς. Καλώ όλους εσάς που πιστεύετε στον αμερικανικό τρόπο ζωής να κάνετε το ίδιο».

To άρθρο Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στηρίζει Κάμαλα Χάρις: Θέλω πρόεδρο που να σέβεται το σύνταγμα – Τύραννος ο Τραμπ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 08:59:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button