Γυναίκα

Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα και τα αρνητικά σχόλια ορισμένων – «Θέλει γερό στομάχι»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τον Μπρούνο Τσερέλα και τις αντιδράσεις ορισμένων για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη σχέση της.

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα παραμένουν μαζί, με τις δημόσιες εμφανίσεις τους και τις εικόνες που ανεβάζουν στα social media να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως. Η ηθοποιός ανέφερε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και σε αυτό την έχει βοηθήσει, όπως είπε, η ψυχοθεραπεία που έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στις κάμερες το βράδυ της Πέμπτης (24-10-2024). «Υπήρχα πάντα στο επίκεντρο και επαγγελματικά και προσωπικά. Κάποιες φορές είσαι περισσότερο και άλλες λιγότερο. Εύχομαι να αφορώ τον κόσμο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και να μην αδιαφορήσει για τα επαγγελματικά μου», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Δεν με επηρεάζουν όσα γράφονται για τη νέα μου σχέση ή τα παιδιά μου, αυτούς που τα γράφουν επηρεάζουν. Αρχικά, έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να επιλέγω τι πρέπει να με επηρεάζει και τι όχι.

Δεύτερον, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά καταλαβαίνω γιατί σκέφτεται έτσι ο κόσμος. Θέλει γερό στομάχι όλο αυτό και το έχω», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Κλείνοντας η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε: «Δεν ενημέρωσα τον Μπρούνο ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και έχω μια δημοφιλία. Νομίζω και εκείνος καταλαβαίνεις γιατί είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο».

To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα και τα αρνητικά σχόλια ορισμένων – «Θέλει γερό στομάχι» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 09:00:00

Back to top button