Αθλητικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμπλοκές οπαδών στην Κωνσταντινούπολη και τραυματισμοί

Αγρίεψαν” τα πράγματα το βράδυ της Τετάρτης (23.10.2024) στην Κωνσταντινούπολη, παραμονές του Φενέρμπαχτσε – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να κάνουν επίθεση σε φίλους της αγγλικής ομάδας.

Οι ultras της Φενέρμπαχτσε συγκρούστηκαν με οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντνούπολη, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση των δυο ομάδων για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από Μέσα στην Αγγλία, μια ομάδα πέντε οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε επίθεση από περίπου Τούρκους οπαδούς και μάλιστα υπήρξαν τραυματισμοί.

Περίπου 50 από αυτούς μας στρίμωξαν”, είπε ένας οπαδός της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. “Ένας οπαδός με ακολούθησε σε έναν δρόμο και προσποιήθηκε ότι θα με βοηθούσε, πριν με χτυπήσει με λοστό στο σαγόνι”.

Παράλληλα, υπάρχει αναφορά για ένα ακόμη συμβάν, όπου 20 οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έπεσαν πάνω σε μια μικρότερη ομάδα Άγγλων, όπου τους πέταξαν ποτήρια, σε μια προσπάθεια να τους προκαλέσουν.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 11:44:00

Back to top button