Auto

Το YangWang U8 αρχίζει τα μακροβούτια, έτοιμο για τα ΟΥΚ [video]

Όσοι επισκεφτήκαμε το Σαλόνι Auto Athina 2024, μείναμε με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας το YangWang U8. Ένα θηριώδες και πολυτελέστατο off roader, με τη χλιδή και την απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια να ξεχειλίζουν σε κάθε του εκατοστό.

Η υπό-μπράντα της BYD διαφημίζει με υπερηφάνεια την ικανότητά του να πραγματοποιεί επιτόπιες στροφές, χάρη στους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες του, έναν σε κάθε τροχό. Αλλά το YangWang U8 έχει κι αμφίβιες ικανότητες, τις έχουμε ήδη δει σε προηγούμενο βίντεο. Τώρα, για να το κάνει ακόμα πιο εμφατικό, το 4×4 των 3,5 τόνων πραγματοποίησε μια βουτιά επίδειξης, μπροστά στα μάτια πολυάριθμων θεατών.

Με τόσο πολυτελή καμπίνα, το μοναδικό που θες είναι να βρέξεις και λερώσεις τις ακριβοθώρητες επενδύσεις

Κατεβαίνοντας μια μεταλλική ράμπα, το U8 μπήκε στο νερό, με το βαρύτερο μπροστινό μέρος του να βυθίζεται περισσότερο στην πισίνα σε σχέση με το πίσω. Με το πάνω μέρος των πίσω ελαστικών να ξεχωρίζει οριακά έξω, μπορούμε να δούμε το κινεζικό μοντέλο να επιπλέει καθώς οι τροχοί του περιστρέφονται κι ο οδηγός αλλάζει σιγά σιγά κατεύθυνση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To YangWang U8 παρκάρει παράλληλα και σε τρελαίνει

Δεδομένου ότι το στρίψιμο των μπροστινών τροχών δεν θα πετύχαινε πολλά εντός του ύδατος, το YangWang U8 χρησιμοποιεί την εξαιρετικά προηγμένη του τετρακίνηση για να αλλάξει κατεύθυνση. Με έναν ηλεκτρικό κινητήρα πίσω από κάθε τροχό, μπορεί να περιστρέφει τους τροχούς ανεξάρτητα, όσο χρειάζεται για να στρίψει και να επιταχύνει. 

Εάν παρακολουθήσετε προσεκτικά, μπορείτε ακόμη και να δείτε το σύστημα να μεταβάλλει την ισχύ μεταξύ των τροχών σε πραγματικό χρόνο, για να στείλει το EV προς την προβλεπόμενη κατεύθυνση. Μην περιμένετε ταχύτητα, οριακά το U8 φαίνεται να κινείται προς τα εμπρός, να κάνει μια στροφή και να ξαναβγαίνει από την πισίνα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Dutton Surf: Το αμφίβιο Suzuki Jimny που πάει παντού

Σύμφωνα με την BYD, το SUV της μπορεί να παραμείνει στην επιφάνεια έως και 30′. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε — και δεν το δείχνει το βίντεο — είναι πόσο στεγανή παραμένει η καμπίνα. Όταν το U8 βγήκε από τη βουτιά του, νερό σε αφθονία φάνηκε να ξεχύνεται από την πόρτα και τα μαρσπιέ. Άραγε να κράτησε τους επιβάτες και την υπερπολυτελή του καμπίνα στεγνούς;

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 01:01:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button