Auto

Το facelift του Nivus δείχνει την ανανέωση του VW Taigo

Το 2020, η VW λάνσαρε στη Λατινική Αμερική ένα μικρό coupe SUV ονόματι Nivus. Το ακριβώς επόμενο έτος το έφερε και στην Ευρώπη με την ονομασία Taigo. Τώρα, η γερμανική εταιρεία ανανέωσε το Nivus και η νέα του σχεδίαση μας προϊδεάζει για το νέο Taigo.

Αναφορικά με το ανανεωμένο Nivus, έχει αλλάξει σημαντικά εμφάνιση μπροστά όπως οι εισαγωγές αέρα έχουν μετακινηθεί χαμηλότερα και είναι μεγαλύτερες.



Πλην μίας η οποία είναι μικρότερη και έχει μείνει ψηλά. Αυτή συνδυάζεται με τους νέους προβολείς LED και μία μπάρα που τους ενώνει διασχίζοντας τη μάσκα. Το έμβλημα της VW βρίσκεται ακριβώς στη μέση του μπροστινού μέρους.

Η νέα σχεδίαση συνεχίζεται πίσω, με το εκεί μέρος να έχει εκσυγχρονιστεί στα πρότυπα της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας. Η προστατευτική ποδιά χαμηλά αποτελείται από μαύρα και ασημί πλαστικά, όντας περισσότερο χρωματισμένη από πριν.

Πιο πάνω τα φωτιστικά σώματα LED έχουν νέο γραφικό και ενώνονται κι εδώ από μία λωρίδα LED.



Στο εσωτερικό του VW Nivus, το ταμπλό χαρακτηρίζεται από μία απαλή επιφάνεια με ποιοτικές ραφές, που δημιουργεί την αίσθηση μίας premium καμπίνας.

Στη Βραζιλία και την υπόλοιπη Νότια Αμερική, το Nivus θα συνεχίσει να διατίθεται μόνο με τον 1.0 TSI του Group. Ωστόσο, στα μέσα του 2025 θα καταφθάσει και εκεί ο 1.5 TSI με τους 150 ίππους στη μορφή του Nivus GTS 250, όπως θα ονομάζεται εκεί.



Όλα αυτά, ενώ δεν είναι ακόμα σαφές το πότε η VW θα προχωρήσει στο facelift του Taigo. Παρόλα αυτά, τώρα έχουμε μία καλή εικόνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 16:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button